Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Direktlänk till inlägg 3 februari 2014

Febrigt

Av Jessica - 3 februari 2014 21:06

Här hemma händer det inte mycket alls, vi ligger mest sover, ser på film eller grejar på ipaden eller någon mobil. Efter en mycket konstig natt med Agnes så fick vi henne äntligen att somna runt 03 tiden. Hon hostade upp mycket slem och när vi väl fått ut allt sånt så var det inte något problem att ge lite alvedon och så kunde hon somna riktigt. Sedan vid 05:30 var Linus jätte ledsen och ropade på mig, så var han brännhet och mycket riktigt så hade han feber igen.. Han har inte märkt av det så mycket under dagen mer än att han har velat vila lite till och från, men han har ätit och så spelat lite på datorn och sånt där utan problem.
Jag har känt mig betydligt piggare idag, hade ganska låg feber på dagen men sedan på eftermiddag var det bara att sova bort så mycket som möjligt.
Agnes våran egna lilla prinsessa gör knappt något, vaknar till en stund, gnäller då mest, snorar, kissar, dricker vatten eller saft, sedan vänder hon på sig och sover vidare. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får slippa febern snart så hon orkar med att göra något mer än dricka och sova. Tror hon skulle må betydligt bättre om vi fick i henne att äta lite mera, nu har hon legat ner för det mesta när vi har lyckats trycka i lite yoghurt.. Men men, barn kan leva länge på vätska bara och det hon tappar nu tar hon igen senare!

Kom ihåg att ringa och sjukanmäla dem från dagis också, de blir hemma hela veckan eftersom de har sådan hemsk hosta och skulle det vara så att Linus är frisk imorgon så skulle han bara gå 1 dag, Agnes måste jag ha hemma den dagen då hon ska ha sin astmaspray 4 gånger/dag tills på torsdag. I alla fall då när jag pratade med Agnes fröken så sa jag att Agnes och Linus är sjuk och Marie-Louise sa då: Får jag gissa på feber och hosta?
Jo helt riktigt, då berättade hon att innan 12 då jag ringde så hade de behövt skicka hem 3 st pga det..
Och det var ett gäng med småttingar som var hemma med det.. I torsdags när jag hämtade Agnes då var det full styrka på barnen.

Fredrik har klarat sig från minsta lilla symtom på förkylning än så länge och jag hoppas att han klarar sig helt men minst tills min feber har släppt. (;
Ni vet när en man är riktigt förkyld?! Så är Fredrik när han är förkyld.
Men men,
Så länge det inte är magsjuka så är vi glada!! :D

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 12 april 2015 19:33


 

Av Jessica - 18 mars 2015 18:24


  Hipp hipp hurra!! Grattis på födelsedagen älskade Agnes!   ...

Av Jessica - 16 september 2014 08:53

I lördags somnade min faster in. Det är så overkligt. Jag har svårt att förstå, finaste faster. Vila i frid. <3 ...

Av Jessica - 8 september 2014 21:19

Idag somnade min farfar in. Det var på ett sätt väntat, sedan en kort tid tillbaka har han varit dålig så jag förberedde mig hela tiden för det här. Men ändå kändes det lika tungt som andra gånger när pappa ringde mig. Nu får farfar frid, han får tr...

Av Jessica - 30 augusti 2014 10:29


Den här veckan var det inge så bra start på dagis för Agnes. Hon har varit ledsen varje dag och hon har inte velat gå dit. När jag har kommit för att hämta henne så har hon sprungit till mig och vill hem direkt. Jag tror att det har blivit fel för ...

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards