Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 16 april 2008

Av Jessica - 16 april 2008 18:02

Linus Erik Rodin

080412 -

kl 01:28

2845 g

46 cm



i fredags kväll så gick fredrik på prommis med kalle, och precis när jag har lagt mig i sängen för att slö kolla på tvn innan jag somnar så låter det typ plopp och så känner jag att vattnet har gått..

fick lite smått panik, jag ringde nämligen fredrik konstant hur länge som helst utan att han svarade. Visste inte riktigt vad jag skulle göra, men jag låg kvar och ringde och ringde och eftersom inge värkar hade kommit igång riktigt då fick jag ännu mera panik, och eftersom det var typ en månad kvar innan jag skulle få så blev jag lite rädd!

men efter mycket om och men fick jag tag på fredrik, han och kalle och vera kom och hämtade mig, vi åkte upp till förlossningen och personalen var inte så trevliga där just då..

men när vi väl var inne på rummet och de hade satt mig under ctgkurva så blev det andra ord, de frågade om vi kunde ordna så någon hämtade mitt leg eftersom jag hade glömt det hemma.

sen straxt där efter kom en läkare och skulle kolla och känna på min livmodertapp, dock så kunde hon inte göra det för det var en liten fot i vägen där..

så fort som fan kom de med ultraljudet för att kolla så det verkligen var en fot där.

Sen gick det ännu fortare ner till operationen, blev akut kejsarsnitt där..

fattade inte riktigt vad som hände men jag lyckades förstå att allt var bra under tiden och att det gick bra med allt.

fredrik var med mig hela tiden och stöttade mig och fanns verkligen vid min sida hela tiden. Förutom när den lille pojken fick titta ut ur världen för då fick fredrik gå med ut till ett rum bredvid för att linus ville inte riktigt andas som han skulle och han var lite för slö.

men undertiden fredrik var borta så sydde de ihop mej, och när fredrik kom tillbaka så hade han linus med sig, och personalen där tog kort på oss 3 tillsammans, jag ska lägga upp dem imorgon om jag orkar!

Sen fick vi åka tillbaka till förlossnignen och ligga där tills halv 5 nångång, då fick vi åka upp till bb och få ett rum.

runt halv 6 började jag må riktigt illa och det slutade med att jag kräktes ner mig ett par gånger, men de gick bra iaf.


 Eftersom linus är förtidigt född så har han inte kommit på hur man suger, vilket är otroligt jobbigt. Jag har gråtit de flesta dagar för att han inte kunde ta bröstet för jag vill verkligen amma, men nu tar han det med lite extra hjälp (mellan lägg). 

Sedan så måste han äta minst var 3e timme dygnet runt, gärna varannan timme men han orkar inte det så det går inet så bra.

Sedan så har vi gulsoten som de funderar på fram och tillbaka med hela tiden också..


och inte nog med det, så idag höll bägaren på att rinna över för mig!

när vi var hos barnläkaren idag, då när hon lyssnar på hans lilla hjärta så upptäcks något, så vi fick gå raka vägen ner till barnkliniken mer eller mindre för att göra ett ekg på lillhjärtat.

och så under veckan så får vi hem en tid till ultraljud för att titta på hans hjärta mera nogrannt..

det går så ont i mammahjärtat mitt, och när barnläkaren sa att det inte lät som det riktigt skulle med hans hjärta, då trodde jag seriöst att jag skulle gråta sönder.

Men nu är vi hemma iaf, och imorgon kl 9 ska vi vara på sjukhuset igen för mera prover och shit, och förhoppningsvis så slipper vi att linus ska ligga där på solbehandling, utan att han kanske bara kan få sola över dagen för att sedan åka med hem igen!


men nu ska jag hjälpa fredrik lite med att  bygga ihop sängen, måste passa på att göra det nu innan man ska mata lillpojken igen!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards