Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under april 2013

Av Jessica - 9 april 2013 21:59

Idag var Agnes pigg och glad och barnen ville inte vara hemma alls idag så vi for och gjorde några ärenden. Vi tog och hälsade på mormor också då det var ett tag sedan. Hon uppskattade det lika mycket som vi gjorde det och det är skönt. Vi gjorde inte så mycket än fikade, kollade lite kataloger och så surrade vi lite om allt möjligt. Jag lyckades faktiskt koka kaffe på spisen utan att det kokade över det minsta också. Det är inte varje gång jag lyckas nämligen, brukar väl för det mesta koka över. ;D

Tänkte ta en bak dag imorgon om vi orkar och har lust med det. Linus har nämligen inte några bullar kvar i frysen och eftersom att han fyller år på fredag så måste han få något gott att fika! Det är orättvist annars om vi äter tårta och han inte får något gott. Det har Agnes förklarat för mig nämligen. (:

Har inte ens varit iväg och handlat present åt Linus heller, har inte riktigt koll på vad han vill ha. Blir nog ett spel till hans 3ds. Frågan är bara vilket.. Får kanske ta en sväng ut till Birsta imorgon eller torsdag så han får kika på lite saker och så man kanske kan snappa upp något som han önskar sig. Får ta och prata med Fredrik om vad vi ska köpa. Något skoj hittar vi säkert på! Konstigt nog vet jag hur mycket som helst som man skulle kunna köpa till Agnes.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för natten, är trött jag har haft extra jobbigt med mina ben ett par nätter i rad.

Av Jessica - 8 april 2013 09:52

Idag var tanken att vi skulle göra något skoj, det tänkte vi visserligen igår också men Agnes tycker något helt annat. Lillgamman var hängig igår och på eftermiddagen fick hon lite feber. Men igår kväll kändes hon pigg och hon har sovit hela natten, men något är på tok då hon inte har ätit något sedan igår. Agnes brukar ju inte direkt tacka nej till mat även om det har blivit allt oftare. Men hon åt lite yoghurt igår och nu på morgonen gick det ner en sked yoghurt. Men däremot sover hon nu igen så termometern lär förmodligen visa feber senare idag.
En annan sak som jag har reagerat på är att den här lilldamen springer och kissar konstant och att hon dessutom är törstig hela tiden. Jag hoppas att det bara har blivit en ond spiral och att det inte är något annat bakom det. Ska hålla ögonen på det och när hon är "frisk" tänkte jag försöka att kontrollera hennes drickande och de om kisseriet lugnar ner sig. Nu går hon nämligen och bär med sig en vattenflaska eftersom vill dricka något hela tiden.

Linus då? Han är så duktig och förståndig liten kille. Han har nämligen börjat chocka oss riktigt rejält. Nu smakar han på maträtter utan att bråks. Han kan till och med äta en hel portion som är något nytt också. Våran lillakille som har/är fruktansvärt kräsen äter mer och mer.
Tårta, glass, läs och godis (ej ren choklad, kexchoklad & kinderägg) går fortfarande inte få honom att äta och det är jag glad över! Tänker då inte heller försöka få honom att äta det utan att han kan smaka det när han vill. Chips, popcorn och kanelbullar säger han inte nej till!

Nu väntar vi på att mamma ska komma och Linus ska få spela Wii med henne. För det är klart att han ska få lite skoj när vi inte kunde bada idag.

Av Jessica - 7 april 2013 19:41

Då var vi inne på April, det betyder att Linus snart fyller år. På fredag blir han 5 år och jag har svårt att inse hur stor den lilla killen är egentligen! Vi ska fira det stort med kalas hela helgen. På fredag kör vi för fullt med familj och någon vän. På lördag kommer de vänner som vill och kan, sedan har vi familj på måndag igen! Men efter den här helgen då är vi klar med vårt som tur är (;
Vi har haft så bra dagar och många fina dagar så det har varit riktigt bra för oss alla. Att Fredrik var ledig mycket gjorde nog sitt, vi har verkligen laddat batterierna för fullt.

Vi var iväg och tittade på lokalen som vi ska ha våran bröllopsfest i och det kommer verkligen bli hur bra som helst. Att vi dessutom fick Maria (Fredriks mamma) som festplanerare är verkligen ett plus i kanten. Hon kommer naturligtvis stämma av allt med oss och sånt men ändå skönt att jag inte behöver tänka på allt sådant också. Vi vet att hon går helhjärtat in i det för hon lämnar inget halvgjort så vi kan andas ut och bara koncentrera oss på andra saker. Nu behöver jag inte vara rädd att behöva glömma något alls utan nu är det bara att köra på!
Kommer bli så fruktansvärt bra!

Har jag ens nämnt att världens bästa Fredrik gav mig en super fin present när jag fyllde år? Jag fick en iPad av honom!! Vet inte vem som är gladast över den, jag eller barnen? Det är precis som det ska vara helt enkelt!!!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards