Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Direktlänk till inlägg 3 maj 2011

Jag står på egna ben

Av Jessica - 3 maj 2011 20:44

Älskar min frisyr och hårfärg!

Känner mig så nöjd när jag gick ifrån frissan så det är helt underbart!!

Skönt att kunna lägga ut pengar och att man blir riktigt nöjd också, min frisör är en tjej som jag ska behålla!

Sen att hon är så snäll och håller lite extra öppet gör ju inte saken värre heller!


Annars har det varit en mycket spännande dag idag! Ganska roande och jag tror att jag inte har så där många kvar i min familj. Men det är upp till dem och det är inte jag som blir drabbad eller har en förlust över det. Det är deras egna val och jag orkar inte med människor som inte kan vara ärliga. Det finns en gräns för alla människor och de här har gått över den för ett tag sedan. 

När man ber dem vara ärliga och de kan inte ens säga det rakt till mig så behöver jag inte dem hos mig. Jag lägger inte ner en massa energi på människor som bara tar energi ifrån mig och inte kan ge något tillbaka. Falska människor ger bara negativ energi och då får de vara.


Men det var lika bra att det hände nu och inte senare för det hade bara gått ut på mitt humör. Mår så mycket bättre nu när allt är sagt och klarar de inte av att höra sanningen så tänker jag inte säga något mera heller.

Behöver inte låtsas längre att allt är så bra och inget dåligt har sagts och att ingen säger något bakom ryggen längre.

Det är okej, ni får prata skit om mig för jag vet vad som är sanningen och tål ni inte att jag är så mycket starkare än er så är det erat problem.

Jag tycker inte att man ska vara så missunsam och kan man inte glädjas att någon har/håller på att bygga upp en stabil framtid så behöver de inte heller finnas till hands för mig.


Glädj er i stället att jag står på egna ben och att jag tryggar en framtid för mina barn. Det är de enda som betyder något för mig. Att mina barn mår bra och att jag kan ge dem allt jag vill.

Vill jag ge mina barn något så kan jag göra det när jag vill och det är så det ska vara anser jag. Jag tycker att man ska kunna sträva efter det och jag nöjer mig inte med något mindre.


Nu ska mina älskade barn få krypa ner i sina pyjamaser och vi ska läsa någon bok tillsammans innan det är dags för dem att sova lite.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 12 april 2015 19:33


 

Av Jessica - 18 mars 2015 18:24


  Hipp hipp hurra!! Grattis på födelsedagen älskade Agnes!   ...

Av Jessica - 16 september 2014 08:53

I lördags somnade min faster in. Det är så overkligt. Jag har svårt att förstå, finaste faster. Vila i frid. <3 ...

Av Jessica - 8 september 2014 21:19

Idag somnade min farfar in. Det var på ett sätt väntat, sedan en kort tid tillbaka har han varit dålig så jag förberedde mig hela tiden för det här. Men ändå kändes det lika tungt som andra gånger när pappa ringde mig. Nu får farfar frid, han får tr...

Av Jessica - 30 augusti 2014 10:29


Den här veckan var det inge så bra start på dagis för Agnes. Hon har varit ledsen varje dag och hon har inte velat gå dit. När jag har kommit för att hämta henne så har hon sprungit till mig och vill hem direkt. Jag tror att det har blivit fel för ...

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards