Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 16 juli 2010

Av Jessica - 16 juli 2010 13:12

Den sista tiden har Linus gjort otroligt stora framsteg när det gäller hans bad och dusch.

Tror att det stora "klivet" tog han när vi var ute i Nyhamn och hälsade på Jonas med familj i stugan. Linus satte sig där och började plaska med benen och han gick omkring i den lilla pölen och hade sig. Sedan kastade han och Jonas lite stenar och sånt i havet och allt eftersom då så började lilleman att bada mer och mer.

Faster Marie satte även igång vattenspridaren så han fick springa omkring i den och det var nog bland det roligaste han visste just då!!


Efter besöket där så när vi var iväg och badade i Matfors med morbror Bengt och kusinen Rickard fick Linus för sig att han kan doppa huvudet också, han gör inte riktigt det utan som de flesta små barn gör. Står på sina ben, böjer fram hvuudet så de tar i vattnet och då har han doppat sig. (; 

Bättre än inget alls!!!


Igår hände det som jag inte trodde skulle hända. Jag bestämde att Linus skulle duscha eller bada här hemma för han hade grus i hela huvudet och lite till. Så jag klär av honom och ställer honom i badkaret, då hysterskriker han och blir galen. Slår igång lite vatten i tron att det ska lugna ner sig men det gör det inte. Jag tar av mig kläderna och ställer mig i badkaret med honom och börjar lirka lite med att leka med leksakerna och låter ankan åka runt i badkaret med hjälp av duschmunstycket. Vi ropar på Fredrik för att distrahera Linus lite. Och vi har ett dusch munstycke som lyser rött om man duschar för varmt som Fredrik säger så höll vi på att ändra den för Linus visade Agnes vad fina färger det var. 

Linus sätter sig på knä helt plötsligt så jag kan lova att Fredrik och jag tappade hakan när det hände. (;

Fredrik går därifrån och vi låtsas inte om något när han sitter där utan jag badar vidare och leker mera med Linus.

Då ropar Linus: pappa, anhuk!

Visst tänkte jag och ska ge honom handduken, neeee mamma, plaska plask meeeeeeeeeeeela!!

Ehum, jaha? har vi inte badat klart?

Nej kom det bestämt så vi badade lite till och nu håller jag tummarna att det kommer gå lika smidigt nästa gång!!


En annan sak som inte var så  smidigt var inatt, Fredrik bestämde sig för att ta Agnes så jag kunde få sova en hel natt för jag har inte mått så där super de senaste dagarna. Har känt att jag behövde det. Vilken dum ide det var! Vaknade runt 04 och hade sjukt ont i bröstet!! Gick in  till Fredrik och Agnes, då hade han mat som jag hade pumpat ur och ersättning precis. Tänkte f*n jag orkar inte sätta mig och pumpa nu. Gick tillbaka och la mig och halv sov tills Agnes vaknade och skulle äta. känner mig som ett överkörd djur idag.


Får se vad som händer senare idag, min mage gör fortfarande ont och jag vet inte riktigt vad det är som är felet. )=

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards