Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Jessica - 13 juni 2011 20:57

Jag har så mycket att skriva om men jag vet inte vart jag ska börja!

Har suttit här framför och stirrat på skärmen flera gånger, har börjat att skriva olika meningar men sedan bara raderat och lagt ihop datorn. 


Jag tog körkortet den 31/5!!

Hade teorin den 30/5 kl 8:30. Satt inte där 15 minuter ens, svarade på frågorna på några minuter och sedan satt jag kvar där tills en annan reste på sig.

Jag blev tilldelad en dator sist men gick näst först, tyckte det var så pinsamt att kliva upp först när jag hade rättat. Kändes som att man inte kunde göra klart provet så fort som jag gjorde. Satt och bara flinade de sista minuterna för jag var nöjd när jag såg att det var Godkänt och att jag hade 59/65 rätt.


Var sådan skön känsla när jag var klar med det och jag kunde ringa till Fredrik och be honom hämta mig.

Han var mer nervös än vad jag var när det var dags.


Uppkörningen hade jag dagen efteråt enbart för jag var rädd att jag skulle kugga den också om jag hade kuggat teorin.

Skickade iväg några sms till några om att teorin var klar och att jag skulle återkomma efter några dagar när uppkörningen var gjord.


Så uppkörningsdagen, 31/5. Åkte ner på Citytrafikskola och mötte upp Anne, hon frågade hur de hade gått med teorin och jag svarade stolt. Hon frågade om det var något jag ville gå igenom det sista innan det var dags. Kände att jag behövde gå igenom bilen en sista gång för jag var så rädd att jag skulle glömma något om de bad mig göra någon säkerhetskontroll. Var nog mest allt inne i bilen om jag fick allt.

Körde lite och jag kände att allt skulle skita sig. Var verkligen inte min dag, vi kom till vägverket rätt tidigt och Anne och jag satt och pratade lite om allt. Hon påminde mig att jag kunde kanske tagga ner lite i stadskörningen utifall jag fick någon som inte visste att jag var så duktig som jag var. (;

Var en Stefan som kom och satte sig med mig. Anne gick och Stefan bad mig göra en säkerhetskontroll med lamporna. Kändes skit skönt att jag bara fick dem eftersom det var det jag kunde helt säkert!

Fick sedan order om att köra mot Alnö, vilken väg jag ville och som jag kände mig säker på. Körde igenom stan och ut på motorvägen. Där säger han att jag ska svänga av vid Skönsberg, gör det och kör mot Ortviken. Nere vid Ortviken berättar han att jag ska tvärnita när vi kör 70 när han säger till.

Han räknar och jag stampar i koppling och broms allt vad jag kan och har fått lära mig.

Han var visst inte så beredd att jag skulle nita så hårt för hans papper åkte ner på golvet. Han berömde mig otroligt mycket för min inbromsning.

Sedan får jag order om att köra mot Citygross, kör dit och in på parkeringen och där får jag parkera, enda krav han hade var att jag skulle backa in och brevid en bil!

Kung! Var rätt enkelt för jag kom precis rätt så jag behövde inte ställa om mig, sedan blev jag diregerad lite runt in till stan och inne i stan. Sist av allt när vi kör mot vägverket (utan att han säger att vi ska dit) så pratar vi om hur jag skulle ta det om jag kuggade alternativ klarade mig. Sa som det var att jag skulle gråta vilket som, så han sa att jag kunde börja gråta medan han skrev i sina papper.

Tårarna kommer då eftersom det kändes inte som min dag och jag slapp spänna mig mera. Då klämmer han ur sig att jag kunde leva på mina lyckotårar för jag klarade mig!

Vi går ur bilen och precis då kommer Anne tillbaka och möter upp mig, får en kram och då säger Anne att hon var inte orolig att jag inte skulle klara så då grät jag en skvätt till. (;

Får åka med henne ner till körskolan igen och vi stannar till när vi är vid Jenny för att höra om hon också skulle med. Hon frågade mig hur det gick och jag sa att jag klarade mig. Fick då höra att det förstod hon väl att jag skulle göra! Kändes otroligt skönt att höra!!


Är så glad och tacksam att jag fick köra med Anne och Jenny nere på City! Kändes superbra att köra med dem!


Pst, halkbanan var riktigt skoj! Ni som ska göra den, när ni åker tillsammans där uppe i en kurva så då till att inte sitta på högra sidan bak! Då får man alla andra över sig när man får sladden. ;D



Annars då?


I torsdags var vi iväg och firade Louise som tog studenten, tyvärr kunde vi inte vara där så länge för vi var även iväg och firade Robin som tog studenten.

Linus var otroligt nöjd med dagen för han fick träffa alla han tyckte om. (;

Så grattis till er och tack för en trevlig eftermiddage och kväll!!


Lena har varit här och hälsat på också! Det var riktigt mysigt och trevligt!!! Det är så tråkigt att det är så långt mellan oss, annars hade jag nog kunde göra det nästan varje dag. :P



Måste ju skriva lite om Agnes.

Hon har ju lärt sig massa olika ord, eller massa och massa. Men hon kan:

Mamma

Pappa

Mimmi (Dockan)

Napp 

Fin

Hej

Hej då =hedda

Majs    = bajs

Välling  = vevving

Blöja

Bada

Ajaj

Nej

Linus = inus

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards