Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Jessica - 14 juni 2011 13:21

Jag har en tung dag idag, vet inte riktigt varför. Eller jo, jag vet varför men jag har svårt att förstå varför.

Alla har säkert sådana här dagar men det känns som jag har haft dem ofta på sista tiden. Ingeting känns rätt idag, skulle helst av allt bara vilja lägga mig i sängen, dra täcket över mig och sova bort denna dag. 

När mitt humör är som det är så känner barnen av det och naturligtvis ska de hålla på att testa gränserna lite extra just då. Linus gör så och Agnes blir riktig mammig. 

Inget blir bättre av att det ser ut som det gör här hemma, inget rum är fortfarande klart fast vi har bott här snart i 3 år. 

Är så sjukt less på att leva så här och Fredrik vet om det. Det är upp till honom nu att ändra på det.

Jag får inte göra något i renovering själv för det är ju Fredriks lägenhet. Förstår inte riktigt hur han tänker men det får vara så. Har sagt till honom att vi ska göra klart lägenheten den här sommaren och innan nyår har vi flyttat. Vill han inte flytta med så är det upp till honom. Då tar jag och barnen en egen lägenhet så får han göra som han vill med den här. 

Nästa lägenhet ska jag också stå med på, skiter i vad andra säger och det är lite roligt att folk inte tror att sambolagen går in i vissa saker. Fredrik har haft svårt att tro att sambolagen gäller i så mycket, han ville ha en "säkerhet" om det tog slut mellan oss så därför köpte han lägenheten själv. Vet inte varför riktigt men han vill det och då fick han göra det. Det kanske är därför det har kännts som att det inte är riktigt min lägenhet heller, såg aldrig den här innan Fredrik hade köpt den och jag trodde så hemskt mycket att det skulle bli bra att bo här men allt känns inte rätt. 

Det är lite kosntigt för om jag gör något här hemma så måste Fredrik vara med för att vara säker på att det är gjort rätt. Däremot vad han inte har tänkt på så är det inte direkt han som har satt upp tapeter, målat väv, spacklat, målat element osv. 

Sånt har han överlämnat åt mig när det har varit dags för sånt.


Till helgen är vi barnlediga en sväng, barnen ska sova över hos sin farmor för första gången så det blir spännande. Tänkten var att vi skulle iväg och partaja eller något sånt men just nu känner jag bara att det är en liten chans att vi kan göra klart saker här hemma för då kan inte Fredrik tycka att barnen är ivägen som han har sagt ett par gånger. Vet att det mesta är för att han skyller ifrån sig och hittar på undanflykter för att slippa göra de sista små sakerna här hemma. Sätta fast golv socklar osv. Klart att det är små saker som saknas bara,de behövs ju inte direkt för han ser dem inte. Fast jag tror att han ser dem om han tänker efter och jag tycker de ser hemskt ut när det inte är klart.

Så jag vet inte om jag ska tvinga honom till den här helgen eller hur jag ska göra. Det måste göras i ordning för jag vill verkligen inte ha det så här nu




Får fundera ett par dagar hur det blir

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards