Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 16 april 2012

Av Jessica - 16 april 2012 12:11

Nu har vi mer eller mindre firat klart stora killen här hemma! Det är några som inte kunde komma i helgen pga olika anledningar och de ska komma senare och fira honom. Men då blir det inget avancerat fika tror jag utan det blir nog lite mera "vanligt" fika de gångerna. (;


Fredag började vi med att ta det lugnt, straxt efter lunchen kom min far med ett jätte stort paket åt Linus! Att morfar kom var roligare än presenten just den stunden för båda mina barn! Härligt att se att morfar blir så godkänd av Agnes, hon är så reserverad så lång tid och genom att det är så långt mellan gångerna vi träffar min far så är det bara härligt att se.

Linus och hans älskade morfar fick skruva ihop presenten innan vi fikade. Det tog en stund och pappa kom fram till att man kan inte vara ensammen när man gjorde det! Kan tillägga att min far är en riktig handyman så han brukar klara allt själv jämt! Men den här gången fick jag äran att visa upp mina talanger för honom. (;

Han sa att jag måste ha ärvt det efter honom eftersom jag var en sån lysande "hållaimedanhanskruvade" hjälpreda. ;P

När vi väl fikade så fick vi äta halvt uppätna tårtbitar för vi hade visst haft en liten råttflicka som smakat lite av den innan. (=

Undertiden vi fikade så sitter jag och pappa och pratar om hur länge han kommer vara i Norge den här gången och vart han ska vara, då säger Agnes helt utan vidare: Min morfar! Jag gillar dig morfar.

Tror att hans hjärta smälte riktigt mycket då! :D


Pappa var tvungen att åka vidare efter någon timme och straxt där efter kom Fredrik hem. Då gick vi ut och lekte en sväng med alla barn som var ute på gården. (:


Lördag, började med frukost, storhandlig och sedan åkte barnen med deras farfar och Maggi för att få skor i presenter och undertiden gjorde vi tårta och förberedde lite för kalasandet. Barnen kom hem med så otroligt fina skor!!! tack!!!

Efter mycket om och men kom det besök, först droppade Kalle och Noel in! Linus som hade saknat Noel så otroligt mycket! Det gick så bra att leka den här  gången så det var bara Agnes som var tuvngen att ljuga på de två pojkarna. (;

Johanna och Johan kom straxt efter Kalle och Noel, så vi tog och fikade nästan på engång för jag var så sugen! :P


När vi sitter där och pratar och alla barn var där inne förutom Agnes, då går jag in till barnens rum för att se vad hon gör. Då kommer hon gåendes och är sur, hon säger att Linus har varit dum och slagit henne. MEN det hade han då inte gjort eftersom han satt i köket! 

Går med henne i famnen och fortsätter prata, jag frågar Linus om han har varit dum med henne men han säger ju naturligtvist nej. Då säger Agnes att Noel har knuffat henne! 

Och han satt också kvar i köket så JAG vet att han inte hade gjort det!!! 

Så slutsaten i det här är att den där lilla damen drar ut på sanningen så att man ska skälla på andra. :P

Tur jag har kommit på henne förut att ljuga och jag hoppas att hon slutar med sånt snart då jag inte alls tycker om lögner!

Usch, man ska inte ljuga inte små vita lögner heller tycker jag att man ska behöva ta till!

När Veronica hade slutat jobbet så kom hon en sväng och fick en liten tårtbit också!


Söndag, åt frukost, klädde på oss och gick på en promenad bort till Kubenplan. Där lekte Fredrik med Linus drake. Det blåste lite för lite för att den skulle komma upp i luften ett bra tag men vi hann med att få upp den en sväng så att Linus kunde hålla i den en stund. Han blev så mallig!!!

Annars lekte barnen på där ett bra tag innan vi tog en promenad tillbaka.


Utanför Maria och Johan träffade vi på Lina och hunden. De sällskapade med Thomas och lille Max också. (=

Pratade lite med dem innan Linus och Agnes sprang för att se om farmor var hemma. Vilket hon var som tur var. (;

Blev en kaffe där ute i solen och barnen lekte på för full på baksidan. De hade nämligen knappt tid att fika lite. Efter någon timme där också var vi tvungen att gå hem för att äta lite lunch.

Blev betydligt senare än vad vi brukar men vad spelar det för någon roll? De hade fikat lite så de var inte så hungriga så de tog garanterat ingen skada av det.

Agnes tvärsomnade efter lunchen och vaknade av att det ringde på dörren. Där kom Maggi, Örjan och Louise för att få fika och fira Linus.

Dock var kanske inte barnen på bästa humöret men det gick med lite lirkande och mutor. (;

Agnes piggnade fort till efter glassen så det var bra! Linus däremot han åt en bulle och sedan lade han sig och sov på kökssoffan. Mitt under vårat fika, men han var så trött så det var bra för honom!


Blev en lugn kväll när de hade gått och idag har vi inget alls planerat. Får se vad vi hittar på och vad vädret tillåter. Nu ska jag ta och börja med lunchen så de slipper bli hungriga innan.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards