Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 25 april 2012

Av Jessica - 25 april 2012 09:45

Igår blev det en tur ut till mormor när mamma hade kommit hit. Tanken var kanske att vi skulle ta en fika och umgås lite men jag hade mormors alla gardiner här hemma som var tvättade och så där och så tog de upp plats så då kom jag på att vi kunde åka ut till henne med dem.

Så packa skötväska, ombyte kläder till barnen och lite sånt som skulle med så åkte vi ut så fort mamma kom hit, tror mormor blev glad att hon fick sällskap och träffa barnen. (:

Barnen åt sin lunch där och på någotvis blev det så att mormor var tvungen att mata Linus. (;

När  vi hade druckit kaffe och ätit en bulle eller två så fick barnen klä på sig och gå ut och leka lite. De lekte på så pass mycket så Agnes blev alldeles blöt genom galonbyxorna. Men vad gör det?

Det var ju bara att byta om på henne och huvudsaken är det väl ändå att barnen har roligt?

De fick dessutom leka lite själva ute på gården genom fönstret där jag såg dem då det faktiskt inte är någon annan i närheten där. Och skulle det komma någon så är det någon som hälsar på mormor så de vet att det finns barn som leker där på gården. (:

Min kusin komför mormor en stund också, jag hade lite tur att han kom precis då! Han fick kolla lite på bromslamporna. Ska se om det var ett sådant enkelt fel som han tror det var. Det visar sig eventuellt ikväll. :P


På väg hem somnade båda barnen och mamma var snäll och bar upp Agnes när vi kom hem så jag kunde ta Linus.

Linus fortsatte sova en kvart här hemma och Agnes vaknade till liv när vi klädde av henne lite.

Vi myste på en stund innan jag var tvungen att börja med middagen. Den var klar när Fredrik kom hem och jag  tror att alla vi uppskattade Ris, Nuggets och kall Limesås!


Fredrik drog på möte som Seko hade ang en eventuell strejk idag. Han kom hem efter att barnen hade somnat i våran säng. Klart man ska ligga där och mysa medan pappa är borta! :P

Runt 22 så läser Fredrik att strejken är avblåst så då var våra planer för dagen borta. Men det var väl inget vi räknade med riktigt heller men det hade varit lite skönt med en ledig dag tillsammans mitt i veckan.


När jag vaknade idag trodde jag förresten att det var torsdag!! Var så glad att det bara är en dag kvar tills det blir en helg med ledighet tillsammans!!! Men vad händer då? Det är bara en skiten onsdag idag och jag fick ögonen fyllda med tårar när jag insåg att det bara var onsdag..

Vad gör vi idag då? Det återstår att se.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards