Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 21 april 2012

Av Jessica - 21 april 2012 21:30

Igår på förmiddagen åkte vi upp till Maria med barnen. Blev lite fika där innan Fredrik och jag åkte vidare. Vi åkte först ut till Birsta och köpte nya badbyxor åt Linus, en ny mascara till mig och kollade lite på självaste IKEA. Men där blev då det då inget köp alls för inget föll mig i smaken just av det som jag hade planerat att eventuellt köpa. 

Sist men inte minst åkte vi upp till Elgiganten och köpte en kaffebryggare åt Fredriks mormor. 

Efter turen där ute åkte vi hem till mormor Anita, hon fick kaffebryggaren i tidig 70 års present av oss. (:

Sedan hjälpte vi henne att borra så hon kunde sätta upp en hylla och en lampa. Blev kaffe och bulle där och lite surr, Fredrik fick hjälpa lite med datorn också. (=


Efter det åkte vi och handlade, sen hem och greja på med lite här hemma. Blev halv sen middag och så kollade vi på en film. Kändes så konstigt att kunna se en film som var slut innan 21 då barnen sov över hos deras farmor.

Det är så konstigt att ibland längtar jag tills de sover borta så otroligt mycket, men så fort de är borta så längtar jag nästan ihjäl mig och ångrar mig smått att de inte är hemma. Det blir så tyst och ensamt här hemma. Är så van att de där två småfolket låter på ett eller annat vis och det där myset vi har på kvällarna. 

Somnade innan 23:30 igår och vaknade 08:40 och tyckte jag hade sovit hur länge som helst. Jag hade inte ens vaknat en enda gång under natten heller fast jag alltid brukar vakna flera gånger! 


Vet inte om barnen hade saknat oss så där hemskt mycket när vi åkte upp dit idag, fick knappt kram av dem när vi kom. (;

Men det är skönt att veta att de trivs borta! :D

Dessutom berättade Linus att de hade sovit själva i Ebbas gamla rum och dessutom sovit hela natten! Det är ännu bättre att få höra att de har blivit så stora att de kan göra så nu!!

Fick lunch där och sedan när vi kom hem har vi myst, lekt och bara varit.

Har haft tvättstugan nu ikväll då jag upptäckte att jag faktiskt hade glömt att tvätta mormors alla garderiner som jag tog hem för att hjäpla henne att tvätta.

Det går så fort att tvätta dem och dessutom torkar de ännu fortare här än där hemma för henne. Att jag dessutom kan köra dem i mangeln efteråt gör inte saken bättre. Nu blir hon säkert jätte nöjd när jag kommer dit med dem till veckan. (;


Nu ska jag och Fredrik försöka komma överrens om en film här hemma innan vi kryper ner i sängen.

Imorgon blir det besök som det ser ut nu! Det tycker vi är så skoj då det var så längesedan nu!! :D

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards