Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under april 2012

Av Jessica - 11 april 2012 09:16

Det börjar närma sig den sista födelsedagen här hemma nu, imorse kom Linus viskande till mig och sa att han fyller år idag. Men då fick jag påminna honom vilken dag det var och då kom han på själv att det är imorgon han fyller år.

Tror han längtar till att bli en stor kille för det är man när man är 4 år.

Idag ska min mamma komma hit en sväng och sedan är det tänkt att hon ska följa med mig ut till Birsta en liten sväng. Måste inhandla lite där ute, någon present, lite kläder kanske och ett par gardiner!

Nu äntligen har vi flyttat runt rummen klart! Vi har alla nya rum nu och det blev jätte bra!! Barnen har verkligen en stor yta nu och leka på!!

Visst har vi lite vi måste göra så som ordna lister till golv och tak men det kommer med tiden det också. Det måste även inhandlas lite andra möbler och lite små saker men det gör väl inget om det tar tid?

Vi vet inte riktigt vad vi vill ha nämligen så då är det bättre att vänta än att handla något man inte riktigt vill ha.

Vi har visserligen inte satt upp något på väggarna ännu heller men det är bättre att vänta än att få fula hål överallt för man ångrar sig och så.


Har haft lite lätt huvudvärk de sista dagarna, tror det har med att göra att jag stressar så mycket över lite saker.

Skulle kunna tro att det släpper efter helgen, då har vi nämligen inget att planera eller försöka pussla ihop. Utan då kommer jag börja ta allt som det bara kommer igen!!

Vi ska däremot boka klipptid till mig och Agnes, det börjar behövas nu. Har dragit ut på det för Agnes för jag vill inte klippa henne fast nu vet jag att det behövs!

Lillgumman börjar bli stor helt enkelt.


En annan sak som jag faktiskt tänkte ta och skriva nu är att jag har efter nyår gått ner 15 kg. Det är något jag är otroligt stolt över och det känns så otroligt bra.

Visst, det kanske är lätt för andra men inte för mig då jag är världens lataste människa. Det där med att gå och träna på gym är verkligen inte min sak överhuvudtaget heller. Och visst, gå ut på promenader kan man alltid göra men då det är så fruktansvärt tråkigt att gå själv då gör jag inte det. 

Men jag rör på mig mera nu, har lagt om kosten och är väldigt strikt mot mig själv med att äta på exakta tider.

Det är typ allt, jag har inte gått på någon diet som lchf eller gi eller någon sådan form utan jag har ätit exakt allt men i mindre portioner, mer sallad, tagit 1 bulle istället för 4. Det är allt som behövdes för att jag skulle börja gå ner i vikt och när jag såg att det börja försvinna och kläderna blev lösare, då började jag må så otroligt mycket bättre i mig själv. Och då försvann ännu mera kilon av bara farten. Jag har en bit kvar för att komma ner till "dröm målet" men jag har kommit mer än hälften. Är mest inne att gå ner 5 kg till och skulle det sedan försvianna något kilo till på vägen så det bara ett plus men inget måste alls!


Det har blivit så här hemma att jag inte har haft några kläder näst in till att ta på mig, mina nyaste byxor har blivit alldeles för stora så jag fick gå ner till förrådet för att kolla om jag hade några byxor kvar där och jag var lite nyfiken på hur långt det var kvar tills jag kunde dra upp dem över låren då de har fastnat där förut. Tar upp dem och vad händer? Jag kan ju glida i dem utan problem!!

Stänga dem utan att de klämmer åt dessutom! Vad hände? Jag har inte använt dem på nästan 6 år då det låg kvar ett busskvitto i byxorna som skvallrade det!

Jag är så sjukt glad och jag är helt övertygad att jag kommer behålla vikten också eftersom jag äter verkligen allt, godis, dricka och allt sånt men under kontrollerade former. Så heja mig! Nu kör vi de sista 5 kg och hoppas att de har försvunnit fram till sista september! Så vore det väl ännu mer skoj om det försvinner något kilo till tills nyår?! 

Av Jessica - 2 april 2012 21:43

Jag blev alltså 30 år i lördags... Känns ju inte alls så farligt (;

Jag är inte så gammal ännu! :P


Jag bjöd mina närmaste vänner på middag här hemma och jag uppskattade att de flesta kunde komma!!!

Återigen, tack för allt!


Familjen fick komma på söndag och äta resterna. (;

Tack underbara ni!




Jag återkommer någon dag framöver när jag har ordnat med bilder också!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards