Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 21 september 2012

Av Jessica - 21 september 2012 21:31

Idag har jag skrämt upp Linus något så hemskt mycket. Jag är rädd att han kommer få panik när han ser en groda framöver... 

Det var så att mamma och jag var ute hos mormor, vi bestämde oss för att ta ett varv runt i spåret som finns där ute i Töva. Sagt och gjort så klädde vi på barnen, tog vagnen då Agnes skulle sova. Barnen och vi gick och gick och när vi har kommit halvvägs på spåret i skogen så trodde jag att jag skulle dö precis där och då. Fick så ont i hjärtat och ren och skär skräck kom över mig. Skrek och hoppade upp i luften, började gråta och trodde jag skulle kräkas. Höll på att kliva på en as stor groda, kunde väl ha varit en padda men det är samma sak! Den var svart och äcklig!

Naturligtvis så skärmde jag då Linus så han tordes inte gå något mera utan han skulle åka i vagnen efter det. Agnes fick traska på liten stund då hon inte brydde sig över något.

Var längesedan jag var så rädd som just då..


Mamma och jag försökte släta över de där med grodan och vi fortsatte våran promenad, dock var jag tvungen att gå i mammas fotspår och nästan på hennes fötter dessutom ett bra tag. Men efter mycket om och men så lyckades jag gå själv bredvid dem. Och då var Agnes trött och ville sova. Knölade ner henne i vagnen bakom Linus. Går ett par hundra meter och då hör vi någon som frustar! Vad står då bakom granarna? Jo en jävla älg!

Tur den blev räddare för oss än vad vi blev för den då den sprang iväg åt andra hållet.


Men vi gick runt de där kilometrarna och nu tänker jag aldrig gå där igen. Den saken är klar!

Skogen är lite farlig, det är så enkelt!

Och den största frågan är: Vad hade grodan där mitt ute i skogen och göra? Den var ju långt ifrån sjön!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards