Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 31 januari 2014

Av Jessica - 31 januari 2014 20:50

Idag har vi sjukstuga här hemma. Båda barnen har blivit super förkylda med allt vad som tillhör där. Agnes är den som det har tagit hårdast på då hon har legat runt 40 grader feber trots alvedon hela dagen. Hon dricker iaf de få gånger hon är vaken så det är bra det. Jag hoppas att det går ner lite tills imorgon så hon slipper ha det för jobbigt. Linus har varit hes, hostig och snorig idag bara men han hade feber igår kväll och inatt.
Det känns lite jobbigt att jag är på väg att bli förkyld också men förhoppningsvis så kommer jag undan lindrigt! (:

Så våran slalomplaner har fått läggas på hyllan tills vi är pigga och orkar med, får hoppas att vi kan åka något till veckan.
Linus har avslutning i helgen och vi får se hur vi ska göra imorgon med att han ska vara med. Söndag kan han vara med om det inte blir värre men det tror jag inte. Vi hinner bestämma oss imorgonbitti hur vi ska göra. Det är vara 1,5 timme som de håller på så det kan säkert gå vägen att vara med. (:

I torsdags efter dagis var vi iväg och firade Ofelia som blev hela 3 år! Stortjejen!! :D
Sara hade som vanligt bakat en massa gott och riktiga fina saker! Önskar jag vore så där duktig också.. Men bakning är verkligen inte min grej alls.. (;

Linus påminde mig ikväll att jag måste åka och köpa nya böcker åt honom som jag eller Fredrik kan läsa på kvällen för honom. Vi håller på att läsa LasseMajas dektetivbyrå böckerna och vi har ett läst igenom ett gäng men jag vet att det finns några fler att köpa. (:

Ska försöka hitta några böcker åt Agnes också. Hon orkar inte riktigt lyssna på ett kapitel utan bilder utan hon vill mest ha några bilder med också. Ska ta någon dag när barnen är lediga och åka och kika efter böcker.

Ska alldeles snart lägga mig och sova jag också, brukar bli bök på nätterna när barnen är sjuka så jag behöver samla så många timmars sömn som jag bara kan! (;
Blev lite tunt med sömntimmar inatt som var så ska försöka mig på några fler nu

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards