Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under november 2007

Av Jessica - 13 november 2007 15:30

imorse vaknade jag när fredrik låste dörren för att han skulle gå på jobbet, då var de bara att kliva upp och gå och kissa. Sen kunde jag inte somna om alls så jag låg och tittade på vakna med the voice på 5:an.


Sen käkade jag lite frulle, duschade och klädde på mig, sen ringde fredrik och sa att jens var på g att hämta upp mig så jag gick ut och väntade på honom.

Så vi brummade ner och hämtade fredrik sen åkte vi och grejjade och sen var de till att åka ner på stan så fredrik fick köpa lunch och jens fick gå och avboka ett spel.

Jag väntade i bilen undertiden eftersom vi inte hade några parkeringspengar kvar :D

kan tala om att jens har värsta racerbilen som inte alltid vill gå framåt eller starta riktigt ;D

sen så gick fredrik på jobbet igen medans jens och jag åkte på driven på mcd för jens skulle köpa "några" cheeseburgare.

sen drog vi därifrån och han körde hem mig och sedan så ringde jag mamma, stora syster och surrade lite skit och sedan så har jag inte gjort så mkt mer än att ha suttit här.


sitter och funderar en massa över saker och ting nu, julen börjar närma sig och jag får fan ångest över de. jag kan tycka de är jätte mysigt ända fram tills någon dag innan julafton, då blir de jätte jobbigt allting och man vet varken ut eller in. vart ska man vara? vilka ska man fira med? hur ska man hinna med alla? kommer den man inte välja bli besviken? kommer någon få sitta ensammen? kommer man ångra vem man firade med? Allt sånt och lite till börjar krypa sig närmare.


nee, nu ska vi inte grubbla sönder allt.. lägga mig och se gilmore girls innan one tree hill börjar..

Av Jessica - 12 november 2007 13:06

oj, nu var det många dagar sedan jag skrev här märkte jag, men jag tror de är lite för att jag har legat i huvudvärk i veckan som var, gjorde inget annat än sov och käkade alvedon, och om inte de vore nog så blev jag toksnorig och blev förkyld mitt upp i allt också! och de kan kanske vara därför jag hade så ont i huvudet :P

så snälla fredrik fick vandra in på apoteket och köpa super nässpray till mig som jag fick max använda i 10 dagar! 


sen de enda som jag har gjort är att ha pluggat som fan och lite till, hade slut prov på  biologin i fredags, provet gick väl så där, förhoppningsvis så får jag G iaf på de! och de räcker gott och väl till mig :P 


igår tror jag de var, så var fredrik och jag ut med bebisen en sväng i snön, hon tyckte väl att de var både roligt och kallt om tassarna (; hon är lite så där små fisförnämn min lillakatt, hon vill ju inte gå ut när de är lite kyligt ute eller när de är blött där hon går, så hon hoppade i freddes fotspår bara, eller så där någon bil hade kört så det var platt.. var så roligt att se henne (=


sen har de väl inte hänt så mycket alls, fredrik har spelat tf2 och jag har legat och kollat på tvn och pluggat lite och sånt..


idag har jag lite att göra med skolan också, men dock så vet jag verkligen inte hur jag ska kunna ta reda på allt som jag måste ha reda på, måste försöka maila min lärare och ställa en liten snäll fråga och hoppas på att hon kan förklara någongång, hon har ju nämligen svårt att göra de min lärare.


nu ska jag intaga min lunch sen ut med kissen en stund tror jag 

Av Jessica - 7 november 2007 16:09

igår kom lina till mig med lunch!

jag fick spagetti och köttfärssås av henne!

värsta gott var det, och verkligen väl behövligt (=

vi gjorde inte så mkt mer än att käkade, tittade på tvn och surrade och så bara softade tillsammans.

 även att jag hade världens huvudvärk mest hela dagen igår och igår natt, de var riktigt jobbigt, men imorse så när jag vaknade så hade jag ingen och de var hur skönt som helst. Var så rädd att jag skulle ha huvudvärk idag också, men jag klarade mig utan (=


idag har jag inte gjort så mkt, suttit framför datorn och segat, dock så måste jag verkligen börja ta tag i mina uppgifter nu snart, ska göra de om en liten stund, efter oth tror jag eftersom jag har kännt mig tvungen itll att följa reprisen som går på 5an :P


så nu blir de soffan och oth för fulla muggar, sen lite skolarbeten sen så är de greys ikväll!! :D 

Av Jessica - 4 november 2007 12:38

igår gjorde jag typ inget alls, eller jo, en sväng när pappa och lena kom hit och hälsade på och hade fika med sig, då umgicks jag med dem!

men mer gjorde jag inte... inte under hela dagen iaf...

tände ljus på graven gjorde jag och fredrik igår iaf, och så var vi iväg och käkade, sen hem och så såg jag nån film på tvn.


imorse vaknade jag kl 8 för snälla fredrik hade inte stängt av larmet på sin mobil innan han gick och duschade, han hade bara snoozat den, så de började och tjuta och leva ett jävla liv! 

Sen kom jag på att jag var så kissnödig så då klev jag upp och gick på toa, sen var de omöjligt att somna om...

har legat och kollat på tvn, sen slog jag igång en film, Elina. Den är riktigt bra!


vettetusan vad jag ska göra idag egentligen, eller jo, jag har skitmkt med skolan att göra egentligen, får se vad jag orkar göra.


hihi, va folk bli nyfikna av hemlisen :P jag lovar att jag ska berätta, men inte ännu :P 

Av Jessica - 3 november 2007 14:37

Jag har berättat hemlisen för Sara nu! för min sara!! (;

tänkte först inte säga nåt förrrens jag träffade henne, men jag kunde inte hålla mig, och jag vet att sara hade dött innan hon fick reda på nåt :P 

Av Jessica - 2 november 2007 15:08

hmm, jag tror de har blivit ganska stor missuppfattnign, idag när jag loggade inte här så upptäckte jag en sak.. men alltså, var inte riktigt så jag menade. Det blev bara så fel, så jag ska försöka se om jag är inne på internet nånting när den andra personen kommer in så jag kan prata och förklara och så.

var inte meningen att de skulle bli så här!!! var inte så jag menade!!!

du är ju lixom en av mina bästa vänner!!!! 

Av Jessica - 1 november 2007 12:06

igår var fredrik hemma, han var nämligen ledig eftersom han jobbar helgen.

Det är skoj att han är hemma med mig ibland så där mitt i veckan, men igår hade de nog inte spelat någon större roll vart han hade varit :P för han satt endå bara framför datorn och spelade tf2 :P


själv gjorde jag väl typ inget alls igår, låg och kollade på tvn och försökte plugga litegrann men de gick inte så bra :P för jag orkade seriöst inte försöka koncentrera mig ens!

jaha, undra vad som händer till helgen?!? misstänker att de blir bara lungt och hemma för oss som vanligt eftersom att fredrik jobbar hela helgen.

jag vet att jag ska upp och tända ljus på gravarna iaf, både på syrrans lillbebis och på min. (= tycker de är mysigt med kyrkogården på alla helgon helgen, de är lixom så fint där då när de är mörkt ute och alla har ljus på sina gravplatser.


Jag har lite funderingar, känslor och tankar som jag skulle behöva få ordning på, dock så tror jag inte att de går att göra något åt än på ett tag faktikst, vet inte riktigt vem jag ska vända mig till och kolla upp de heller, eller jo, egentligen borde jag ringa, säga som de är och se vad som händer, får väl säkert höra att jag ska åka dit och kolla och surra lite, men orkar jag de? klarar jag de? måste kolla lite med familjen, både fredriks och min familj faktiskt, och lina då naturligtvis! vad hon tycker att jag ska göra, de är lixom viktigt att de finns där bakom mig nu och framöver, men speciellt nu och ett tag tilll. iaf tills jag vet med hel säkerhet och att allt verkligen kommer att gå vägen!


Vad skulle jag göra utan Fredrik? inte överleva tror jag! utan han så funkar inget som de ska nämligen! fredrik, jag älskar dig mer än vad du förstår tror jag! du är lixom mitt allt! 


ne nu kan jag inte fortsätta fundera och skriva om de här för då kommer jag bara börja gråta eller nåt sånt, och så kommer jag grubbla sönder allt eftersom ingen som läser de här kan riktigt förstå ens vad de handlar om. Men jag kan nog tala om med hel säkerhet att den dagen jag känner att jag kan berätta de helt öppet, då skriver jag vad de är för nåt.


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards