Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under december 2010

Av Jessica - 13 december 2010 11:46

Idag är första gången jag hör att Agnes ens försöker säga mamma. Lillfröken satt på golvet och ropade nammna ett par gånger och när jag svarade henne sken hon upp som en liten sol!Så nu hoppas jag att det snart blir mamma på riktigt. Lite skönt att hon försöker själv också och inte bara när man sitter och säger mamma X antal gånger till henne. Jag håller tummar och tår att det kommer mamma nu snart helt själv också. Längtar lite tills hon bara ropar mamma. :-)

Av Jessica - 13 december 2010 07:47

Ligger på soffan med täcket och kudden och tittar på tvn. Fredrik är och jobbar idag, kanske inte så smidigt. Hade nog behövt ha honom hemma en dag till för att vila upp mig helt. Låg hela dagen i går med en hemsk huvudvärk. La mig och somnade innan barnen, vaknade till och från hela natten. Idag ska jag se om jag får på barnen deras tomtedräkter.. Inte helt hundra att Linus går med på det eftersom han är lite små bestämd med vad som skas ta på just den dagen. Om det är så att jag lyckas ska jag se om man får ta ett kort eller två. Lucia idag, helt sjukt fort dagarna går. Skulle verkligen vilja hinna bygga ihop pepparkakshuset i veckan. Får se när det blir tid över för det. Vill inte driekt att barnen ska stå där när man håller på med det smälta sockret.

Av Jessica - 10 december 2010 23:42

Jag måste bara be om ursäkt att min text här inne är i en enda klump, utan stycke indelning osv. När jag bloggar från mobilen verkar det inte bli som när jag skriver och förhandskranskar. Förstår inte att någon har orkat läsa de senaste vedckorna. Jag skulle då inte ha orkat läsa. :-PMåste se om det går att få ordning på det här annars får jag nog försöka sätta mig vid datorn lite oftare och skriva där. Nu blir det att sova!!

Av Jessica - 10 december 2010 14:32

Agnes 4e tand kom upp rätt fort ändå. Imorse hade den kommit igenom, känns skönt för då vet jag att den här mammiga lilla flickan kommer bli på bättre humör snart igen!Sitter och funderar på vad man ska göra i helgen, ska man handla de sista julklapparna eller ska man låta dem vara ett tag till?Linus och jag ska väl baka lite iaf, mysigt att göra det tillsammans med honom eftersom han blir så glad när vi bakar. Att hjälpa till att mäta upp allt och blanda är så otroligt skoj så jag förstår inte. Han tar däremot inte i någon dag av något slag för det är äckligt och provsmaka något innan det är helt klart ska han inte heller göra. Lite skönt ändå att han inte vill det, blir inte så mycket klet och kladd överallt då! :-)lilleman är då inte så där hemskt mycket för snask överhuvudtaget. Han kommer ha choklad kvar länge efter chokladkalendern... Han fick 2 st och vi har bara öppnat en av dem fast vi har inte tagit alla dagar heller..vi glömmer bort dem emellanåt..nu ska jag göra som barnen, sova en sväng på soffan!Grattis Louise på 18års dagen! Hoppas du får en bra dag!

Av Jessica - 8 december 2010 13:49

Det kom aldrig en ursäkt igår heller. Men då vet man. Synd att det blir så här men jag vill ha en ursäkt. Pratade med mamma idag igen om det men får se vad hon säger till honom.Annars då? Agnes har fått sin tredje tand! Äntligen har den kommit i överkäken på hennes vänstra sida. Den högra kommer nog vilken dag som helst också, man ser kanten jätte tydligt under tandköttet. Lillflisan har haft det lite jobbigt med det onda i munnen några dagar. Tur det släpper snart!Igår var jag iväg och handlade julklappar. Tur barnen var underbara och snälla medans jag gjorde det. Vet att det inte är så roligt att gå i alla affärer och bara titta medans jag försöker hitta allt att handla. Har bara några få kvar att handla till. Tror jag vet också vad vi ska köpa till dem. Fredrik är det stora problemet. Som vanligt! Vad ska man försöka hitta på åt honom? Har ingen aning och han önskar sig inget speciellt heller för den delen. Försöker klura ut något hela tiden men inget kommer fram. Tänker inte köpa en tröja till honom. Han får alltid det så jag tänkte inte göra det i år!Sitter och funderar om man ska ta och baka något idag eller om man ska göra det någondag framöver ist. Allt jag bakar åker bara in i frysen på en gång och så får de ligga där tills man har glömt bort dem och man blir lätt överraskad när man söker något annat i frysen och hittar kakor där. :-)Fredrik jobbar kväll idag och sedan har han julbord på jobbet. Antar att man har gått och lagt sig innan han kommer hem. Speciellt eftersom han har kväll imorgon igen..Det har varit en lång dag idag.. Klockan är bara 14 men känns som 20. Bara att bita ihop och be till gudarna att klockan tickar på lite fortare nu

Av Jessica - 7 december 2010 08:29

Igår hände något som jag inte trodde skulle hända. Mamma skulle vara barnvakt åt Linus och Agnes hemma hos mormor. Mamma skulle hjälpa henne och då passade det bra att de var där..Kommer ut dit, klär av barnen och vi är väl där runt 10 minuter så kommer mamma och mamma och den man hon lever med idag. Pratar lite lätt med dem och så säger vi hejdå åt Linus och Agnes.Fredrik hjälper till med att ta en lite ved, jag stressar på honom eftersom klockan tickade på så mycket. Veden är inte helt intagen men det var inte därför vi var där. När vi nästan har kommit till bilen då kommer den man mamma lever med och skriker på oss. Att vi bara satt på våra arlsen i timmar och inte gjorde något och lite mera sånt skrek han. Sa som det var att vi hade ju varit där i max tio minuter men han fortsätter. Jag blev hemskt ledsen och upprörd eftersom jag inte är van att någon skriker på mig! Och att en vuxen människa på över 50 år gjorde det som dessutom inte riktigt har med oss att göra gjorde saken ännu värre.Går in till mamma och mormor och hämtar barnen. Det var då jag blev ännu mera ledsen, mamma sa inget. Hennes karl kommer in och mamma säger inget..Min mamma ska väl ändå säga något? Hade räckt med att säga att vi skulle ha rätt ut vad som hade hänt eller något. Nej hon säger att hon ska prata med honom senare.Då, precis i det ögonblick försvann all min tro på att min familj skulle stötta mig. Min mamma stod inte bakom mig längre. Hon gjorde sitt val. Jag kan inte acceptera att någon skriker på oss utan att vi har med saken att göra. Har inte min mamma eller pappa skrikit på mig ska det inte komma någon annan att göra det. Sa till mamma att han ska be oss om ursäkt och hon sa att hon skulle prata med honom.Mamma ringde igår kväll och sa: jag antar att jag inte kommer att få ta barnen någon dag nu framöver. Sa att det beror på honom.telefonsamtalet med ursäkten kom aldrig igår. Dessutom ringde mamma en gång till och pratade som inget hade hänt.Nu vet jag att hon har gjort sitt val.Har aldrig känt mig så sviken som jag har gjort nu. Min mamma som ska finnas där i vått och torrt för mig gör aldrig det. Hur kan man göra så? Det är skönt att veta att alla mina systrar finns bakom mig och tycker som mig.Varför har hon blivit så annorlunda?..Skulle inte blod vara tjockare än vatten?

Av Jessica - 1 december 2010 09:44

Dagarna rullar på väldigt fort fast det känns som att allt står stilla emellanåt! Julen närmara sig och den kommer nog se annorlunda ut än vad man har tänkt sig. Vi får se vad som händer för allt beror på nu.Älskade mormor ligger på sjukhuset också nu. Nu blir det med största sannolikhet ett annat boende för henne också. Det är för hennes bästa, men det är lite tungt ändå att det blir så här. Känns så overkligt eftersom man har trott att mormor är den som kommer överleva oss alla. Hon var ju faktiskt i spanien i år också. Men man måste inse att hon är 78 år och inte så ung längre. Sen att tanten inte heller kan acceptera det gör allt lite roligare. (;Känns som att jag har blivit dunderförkyld också. Känns som att kroppen är p väg att säga: ligg ner och sov!blir till att göra det på söndag och måndag när Fredrik äntligen är ledig!!!måste iväg och handla klart alla julklappar någon dag också. För jag orkar inte trängast med dem dagen innan julafton!nu är det bäst jag hjälper lillfröken som går utmed soffan nu

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards