Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Jessica - 27 januari 2011 22:55

Idag har Linus och jag bakat en kaka tillsammans. Det gick jätte bra och det vart inge bråk alls denna gång. Han var nog rätt glad att vi gjorde det. :)


Vi har inte gjort så mycket de senaste dagarna här hemma, har plockat och donat och grejat lite emellanåt bara. Varit ute och lekt och haft det skoj. Vi har ritat, lagt pussel, byggt lego, läst böcker och lekt en massa med allt möjligt. Vi har spelat mycket bolibompa memory spelet också. Det är något vi tar fram så fort Agnes har lagt sig för att sova en sväng, då går det inte många sekunder förrens Linus springer och hämtar det. Vi har gjort det så för att Agnes inte ska vara med och förstöra korten och jag tror att Linus är lite smått glad över att det är bara hans och att hon inte får vara med.


Idag har det inte varit så mycket tjat om att han är hungrig heller hela tiden. Utan det har nog bara varit 2 gånger och då gick det att få honom att dricka lite vatten och sedan glömde han bort att han skulle tjata vidare.


Ett par nätter nu har det varit små tungt med Agnes, hon har sån hemsk hosta så det låter som att lungorna är på väg att komma ut emellanåt. Sen de där tänderna som aldrig vill komma fram gör säkert sitt också. Men det är aldrig så att vi behöver ta upp henne som tur är! Och älskade Linus sover hela nätterna!!!

Äntligen, det är som en dröm med honom. Finaste Linus att lägga på kvällen och aldrig att det är tjat om något eller att han kliver upp eller så. Underbart är det.


Imorgon är det fredag, det betyder att Fredrik har kväll. Sedan är han ledig helgen. Ska bli så skönt så.


Lördag ska Linus och Fredrik iväg på bio som Linus vann biobiljetter till! De ska gå på förhandsvisning av Trassel. Premiär för lilleman på bion, man inser hur stor han har blivit.

Han, Bodil och Fatima gick en liten slinga på ICA Kvantum i Nacksta i helgen, var att man skulle svara på några frågor och kryssa i lite saker. Så jag fick telefonsamtal att han hade vunnit 2 biljetter.

Tänkte då att Fatima skulle få dem eftersom det var bättre. Men då ringer syrran några minuter efter jag hade sagt det till henne och berättat att Fatima också hade vunnit 2  biljetter dit. Så det blir Fredrik som får följa med barnen och själv tror jag att jag ska åka upp till Linda för lite hårfärgning och toppning av håret. Blir att ta med Agnes dit och slappa tills bion är klar. :)


Nu blir det till att lägga sig och sova.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards