Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Jessica - 22 februari 2011 11:31

Kan tala om att denna natt var en natt från helvetet, Agnes hade det riktigt tungt. Vilket resulterade i att den här mamman också fick det jätte tungt och en ännu tyngre  dag.

Något störde Agnes inatt, hon grät och skrek hela natten när man la henne ner, fick hon sitta upp så kunde hon sova. Fick lösa det så att jag satt i soffan med henne, hon somnade men vaknade miljoner gånger men hon fick åtminstone lite sömn. Och hon gall skrek inte hela tiden utan hon gnällde och gnydde mest när vi satt så och sov. Jag däremot kunde inte alls sova utan somnade till men vaknade lite fort igen, rädd att tappa henne ner i golvet och dessutom väldigt oskönt att sitta som jag satt. Men vad gör man inte för sitt barn?

Den här förkylningen är inte att leka med!!



Linus då?

Han har sovit rätt okej inatt, har hört honom hosta ett par gånger men det har varit ganksa lugnt. Däremot så har han blött rätt mycket näsblod nu tidigt på morgonen/sent som bara den på natten. Vet inte riktigt när men det var blod på lakanet och fulla kudden. Vet inte om han har gjort det i sömnen eller om han har pillat i näsan så det började blöda och inte sa något till oss pga rädd för att få lite skäll för han har petat i näsan.


Nu väntar jag bara på att Fredrik ska sluta jobbet idag så man får lite hjälp. Barnen är inte så där hemskt trevliga nu pga all sömn brist och dessutom är mitt humör i botten och lite till för jag inte har sovit något. Känner att jag nästan är på väg att börja gråta hela tiden när de här två gnällisarna är i gång. Sen att de alltid måste reta varandra också så någon börjar gråta gör inte saken bättre!


Igår var iaf min stora syster och mamma på besök. Det var trevligt och barnen tyckte det var mysigt tror jag. Linus somnade sittande i soffan så mamma var snäll och la ner honom och bädda in honom i en filt. Han myste ner sig riktigt där och sov som en stock. Agnes somnade snällt när mamma la henne i sängen också. Tror min mor tyckte det var lite mysigt att de somnade så snällt på dagen där.

Bodil, vann typ hela tiden nästan när vi spelade kort. Tog alla mina poäng så jag förlorade hur stort som helst också.

Endast en enda gång jag lyckades vinna och det var bara på ren tur.


Nu ska jag ta och göra lite lunch åt gnällfisarna. Får se om de äter något. Justja,Linus åt en hel portion gröt igår till lunch. Blev så glad när han gjorde det, var längsedan han åt bra nu.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards