Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Jessica - 20 maj 2011 20:43

Idag ströddes farmors aska. Fick reda på det lite för sent för att kunna vara med, men det kan visst bli så när ens far inte säger saker i tid.

Han tänker ju som en kratta emellanåt men men...


Pratade med Lena igår kväll i någon timme, det var skönt. Behövde ventliera lite så det var bra. Blev kanske lite sent men det är det värt! Hoppas bara hon inte var alldeles för trött på jobbet idag! (:


Annars har det väl inte hänt så där hemskt mycket, bråkar som bara den med Linus så fort det är lunch eller middag. Frukost går bra, den frågar han oftast om innan han riktigt vaknar till liv så det är ju bra att han äter då.

Sen när lunchen kommer så är det bråk hela tiden. Han gråter, skriker och blir helt hysteriskt. Vid middags tid är det nästan värre, då är det inte långt ifrån det lilla han har fått i magen kommer upp. Det är otroligt nära! Han blir så hysterisk ledsen så han kan inte ens svälja mjölken. Och alla som känner Linus vet att mjölk går alltid annars ner, han ratar ju saft, jucie, vatten, läsk osv! Han är en riktigt mjölkkille! Han öppnar gärna kylskåp hemma hos vänner bara för att försäkra sig att de har mjölk hemma när vi kommer och ska fika där.


Varit ute och lekt och Linus har hittat ett par barn att leka med på gården också. Spännande att få vara med några barn som är några år äldre än honom, de klättar överallt och gör sånt som han annars inte får göra. (;

Idag efter lunch försöket så när jag sa att vi skulle klä på oss och gå ut då frågade han efter Freja, sa som det var att hon är på dagis och att hon skulle komma hem sen. Vi hann gå in innan hon kom hem så han blev väl lite plutt men det struntar jag i. (;

Han kommer nog leka med henne imorgon om hon är ute då.


För en stund sedan sa jag till Fredrik att det är nog 2 barn som skulle kunna ta ett bad idag, då ställer sig Linus glatt upp, sträcker upp handen och säger: Linus och Agnes!

Sen sprang han in till badrummet, satte sig på toan och sa att han skulle bada efter han hade kissat.

Agnes har börjat säga bada när det är baddags. 


Nu ska jag rädda Agnes tår, hon skjutsar nämligen Linus i lära gå vagnen!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards