Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Jessica - 3 maj 2011 20:44

Älskar min frisyr och hårfärg!

Känner mig så nöjd när jag gick ifrån frissan så det är helt underbart!!

Skönt att kunna lägga ut pengar och att man blir riktigt nöjd också, min frisör är en tjej som jag ska behålla!

Sen att hon är så snäll och håller lite extra öppet gör ju inte saken värre heller!


Annars har det varit en mycket spännande dag idag! Ganska roande och jag tror att jag inte har så där många kvar i min familj. Men det är upp till dem och det är inte jag som blir drabbad eller har en förlust över det. Det är deras egna val och jag orkar inte med människor som inte kan vara ärliga. Det finns en gräns för alla människor och de här har gått över den för ett tag sedan. 

När man ber dem vara ärliga och de kan inte ens säga det rakt till mig så behöver jag inte dem hos mig. Jag lägger inte ner en massa energi på människor som bara tar energi ifrån mig och inte kan ge något tillbaka. Falska människor ger bara negativ energi och då får de vara.


Men det var lika bra att det hände nu och inte senare för det hade bara gått ut på mitt humör. Mår så mycket bättre nu när allt är sagt och klarar de inte av att höra sanningen så tänker jag inte säga något mera heller.

Behöver inte låtsas längre att allt är så bra och inget dåligt har sagts och att ingen säger något bakom ryggen längre.

Det är okej, ni får prata skit om mig för jag vet vad som är sanningen och tål ni inte att jag är så mycket starkare än er så är det erat problem.

Jag tycker inte att man ska vara så missunsam och kan man inte glädjas att någon har/håller på att bygga upp en stabil framtid så behöver de inte heller finnas till hands för mig.


Glädj er i stället att jag står på egna ben och att jag tryggar en framtid för mina barn. Det är de enda som betyder något för mig. Att mina barn mår bra och att jag kan ge dem allt jag vill.

Vill jag ge mina barn något så kan jag göra det när jag vill och det är så det ska vara anser jag. Jag tycker att man ska kunna sträva efter det och jag nöjer mig inte med något mindre.


Nu ska mina älskade barn få krypa ner i sina pyjamaser och vi ska läsa någon bok tillsammans innan det är dags för dem att sova lite.

Av Jessica - 3 maj 2011 09:54

När Linus kom på sjukhuset fick han komma direkt in på ett rum och så kommer en sköterska och tittar till honom och rätt så fort kommer en läkare och tittar på hans blåsor som han har lite överallt på fingrarna, som tur är så är de bara ytliga och Linus vägrar få något på dem. Plåster när nämligen farligt har han fått för sig så han vägrar ha något sådant på sig.


Sedan får han göra ett ekg för att hålla koll på lillhjärtat på honom men det ser helt vanligt ut och något annat hade man väl inte räknat med eftersom att han var så pigg och bara lite ledsen när han åkte. Han var ju ledsen för att han fortfarande var "smutsig" på ett finger när han åkte. Blev ju svart på fingret men de gick inte bort när vi spolade vatten så han var sur över det.


Men när han kom hem så vart han lite trött så han ville vila och det var väl inte så konstigt när det blev så mycket på engång.


Linus är ganska väluppfostrad för varje plupp de satte på hans kropp när de skulle ta ekg:t så sa han tack. Blev rätt många tack innan de var klar. (;

Tror lite att det är hans sätt att känna lite trygghet när det har hänt något, för om han slår sig eller gör sig riktigt illa så kommer det ofta tack så mycket från honom om man gör något för att försöka trösta honom.


Han säger ju alltid annars tack om det är något men jag tycker väl att man kan glömma bort sånt när man är riktigt ledsen men det gör inte Linus.

(;


Idag ska jag iväg och klippa mig, tror även att det kanske blir lite hårfärgning. Får se lite hur vi ska göra. Som jag har längtat efter den här tiden idag! Äntligen så blir det lite ordning med håret.


Linus ska åka på sitt minisim med Nillan, han längtar säger han. (=

Fredrik ska ta Agnes och åka och veckohandla undertiden så det är gjort också. Ska bli skönt att bara ta det lite lugnt och bara njuta hos frissan.


Pratade med Johanna igår och det uppskattades verkligen. När jag pratade med henne så skulle Agnes också prata lite med Johanna så det var lika bra att låta henne göra det annars går hon efter och ropar hela tiden. 

Linus tyckte att jag pratade lite för länge så det blev mycket ropande på mamma, mamma, mamma, mamma och mera mamma innan vi la på. (;


Imorgon kommer Sara och Ofelia hit! Ska försöka tima in lite så jag kan sätta barnen i vagnen och gå och möta henne då också! Tror att Linus kan sitta i vagnen om jag berättar att vi ska möta Sara och Ofelia, brukar kunna gå att muta honom då.


Nu ska jag visst läsa för Agnes.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards