Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 3 juli 2011

Av Jessica - 3 juli 2011 22:37

Vi har det bra och vi mår bara bra!

Enkelt att sammanfatta allt!

Vi har badat när det har varit varmt, annars har vi varit i olika lekplatser och lekt. Allt från ute på gården, Folkets park till Norra Berget. 

Vi har umgåtts med vänner och bara haft det underbart!


Borde väl skriva mera och visa alla bilder men just nu känns det bara jobbigt att sitta och skriva och försöka komma på allt som vi har gjort och inte gjort. Midsommar har passerat också med allt som hörde till!

Vi var och fiskade med Linus för första gången och han fick sin första fisk också! Helt underbart att se hur mysigt han tyckte allting var.


När vi har badat har han inte varit rädd för något alls, armpuffar och simring och sedan ska man vara glad om han vill komma upp från sjön som vi badar i. Agnes tuffar på ut i vattnet också men sedan kan hon tycka att det är lite lätt kallt så då har hon gått och lekt vid kanten ist.


Nu riktigt längtar jag tills Fredriks semester så han också får se hur mysigt vi har det på dagarna när vi är och badar eller är och leker någonstans.

Det känns som att han missar så mycket när han inte kan vara med och upptäcka allt Agnes utvecklas, eller på Linus bus äventyr som han uppfinner i sina lekar.


Vi räknar ner dagarna tills Fredriks semester, det är faktiskt inte så långt kvar nu.. Tror han jobbar hela 10 dagar till innan han är hemma i hela 4 veckor med oss.


Men nu vet ni att vi har det bra och att vi fortfarande finns kvar!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards