Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Jessica - 7 juli 2011 18:00

Vissa dagar känns allt så fruktanvärt tungt, idag är en sådan dag. Då känner ju barnen på sig allt och då blir det ännu värre. De måste ju jävlas och göra allt man inte får bara därför.

Sen blir det inte bättre heller att jag blir så less när Fredrik "glömmer" saker hela tiden också. Jag har så sjukt svårt att förstå att man inte kommer ihåg saker man bör kommma ihåg.

Har haft den här disskutionen med honom så många gånger och det blir inte bättre heller. Ibland orkar jag inte bry mig om det men ibland rinner det över och då blir jag helt galen på honom. Det var en sån sak alldeles nyss! Jag hoppas att han börjar förstå snart varför jag  blir så satans less och vill bara skita i allt emellan åt. Man ska inte bli för lat och ta allt för givet jämt, det kommer kanske en tid där allt kan förändras och vad händer då?


Piss dag har jag helt enkelt. Alla pratar om när man är mamma att man måste se till att få en egen tid också, jag har ansett att jag inte har behövt någon sådan. Kanske har jag kommit till en sån tid nu att jag känner att jag måste få göra saker själv och göra saker tillsammans med Fredrik utan att barnen är med. Jag vet faktiskt inte. Kanske blir allt bättre och känns lättare om jag gör saker bara jag själv med mina vänner och det jag känner för. Att jag inte behöver anpassa mig hela tiden utan att andra kanske kan anpassa sig efter mig?


Tiden får utvisa helt enkelt och vi får hoppas att jag vaknar på en bättre sida imorgon helt enkelt!!! (:

Av Jessica - 7 juli 2011 12:56

Idag var jag snäll och körde min mormor så hon fick handla lite och ta ut ett paket på ica. Var skönt att ha det gjort redan innan lunch!

På ica parkeringen såg jag sara, så jag ropade på henne och vinkade till henne! Tror ni hon såg att det var jag då? Nej det gjorde hon inte, hon hade nog inte någon aning att det var jag först! (;

Tror hon  behöver göra en syn undersökning eller så! :P


Jag och Fredrik har pratat lite lätt vad vi ska hitta på att göra på hans semester, blir intressant och se om vi gör något eller om vi bara tar det lugnt.

Kommer iaf inte åka utomlands i år. :P

Skulle vara skoj att kunna göra något!


Det går inte att sitta framför datorn när man har Agnes, hon ska bara vara med och får hon inte det så gnäller hon som fan!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards