Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 18 juli 2011

Av Jessica - 18 juli 2011 22:22

Vilket underbar väder vi har idag när Fredrik gick på sin semster!

Men det är väl alltid så på första semster dagen?

Inte nog med det, han har namnsdag, fyller 10 000 dagar också. Allt på engång. :P


Igår var jag iväg till Johanna och käkade middag, åt fisksoppa, bröd och äppelpaj till efterrätt. Riktigt gott var det! Var massa härliga människor där så det var skoj och skönt om inte annat att få komma iväg och prata "vuxen" saker!

Vi lekte lite med Tore också (katten)! :D


På dagen var vi även iväg på Kubenbadet med barnen, härligt att se Linus härja runt i vattnet och han visade sin pappa att han kunde simma själv med sina flytringar. Var bara Agnes som inte tyckte att vattnet var så där super härligt. Hon tyckte att det var roligare att kissa på sin pappa, filten och handduken. Tok unge som sa oj och så kissade hon bara. (;

Men hon badade lite i den stora bassängen ändå och jag hoppas att hon kommer vilja bada mera. Vore så skoj om hon tycker om det hon också, så man kan dra iväg med dem båda och ha jätte skoj!

Men hon får nog lära sig att älska att bada eftersom hennes bror verkligen älskar det!


Imorgon har vi tänkt att vi ska sätta fast Agnes nya bilstol också, är på tiden att hon får byta upp sig nu när hon växer. Hon har inte riktigt växt ut den gamla men hon är ändå så pass stor så det är dags att byta. Får se om det regnar eller om det blir helt okej väder så som de har sagt att det ska bli.


Lena var förbi en sväng idag också, det var mysigt! Drack lite kaffe, åt lite kakor och surrade skit en sväng. Det är alltid lika skoj när hon tittar förbi, så vi ska väl åka upp till henne snart också. Hon har ju semester någon vecka till så då åker vi upp när som helst! 


Dags att flytta Linus från sin koja som han somnade i till hans säng!

Justja, idag köpte jag för första gången ett Happy Meal till Linus, det var riktigt onödigt eftersom min son inte tycker om hamburgare eller strips just så där hemskt mycket. :P

Äppeljuicen och äpplena funkade iaf som tur var! Fast det hade jag räknat ut redan. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards