Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under mars 2012

Av Jessica - 14 mars 2012 10:02

Har haft konstigt ont i halsen i någon vecka nu. Känns jätte konstigt, känns som man skulle vara dunderförkyld i halsen men ändå inte. Och det är bara halsen som känns så det är lite små jobbigt.

Men men..


De senaste dagarna har det blåst storm här så vi har knappt kunna varit ute. Men idag ser det inte ut att blåsa något alls så då ska vi klä på oss och gå ut och leka direkt efter lunch. Känns som att våren är här nu, gräsmattorna har tittat fram, skridskobanan ligger under vatten och det är massa grus framme där nu. Så det blir nog överdragskläder på för barnen. Men det ser ut att bli en riktigt fin dag idag med blå himmel och sol!

Så snart är det dags att inhandla lite andra skor åt dem också, tror väl inte att de ska använda vinterskorna så där super länge till. (;

Måste även inhandla gummistövlar åt dem så de kan hoppa och plaska bäst de vill utan att bli blöt om fötterna.


Nu har  vi börjat räkna ner till att Agnes fyller 2 år också. Vi har handlat klart alla presenter till henne och Linus köpte en present till henne igår också. Så det ska bli skoj att se hur hon reagerar på söndags morgon när vi firar henne!

Ska också ha kalas för henne då, de första kommer kl 11 och sedan tror jag att resten kommer efter våran middag tror jag.? Men de kanske kommer före också, måste ta och kolla upp det där.

Pappa kommer på fredag och firar henne eftersom han åker till Norge igen på söndag. Linus längtar efter morfar och han räknar ner till fredag. (=

Lördag åker Fredrik iväg med sin far och han kommer hem någon gång på natten, så då under dagen tänkte jag väl städa lite lätt, göra tårtorna så långt som möjligt, baka allt. Så jag hoppas lite att mina älskade barn antingen sover en liten sväng på dagen eller att de är sammarbetsvilliga och hjälper mig att  baka utan att bråka. (;


I söndags var Johanna och Johan här! Så som jag har saknar Johanna, var mysigt att få umgås lite med dem. Vi fikade lite sockerkaka som vi hade bakat på förmiddagen och så surrade vi lite skit. Precis som det ska vara! Riktigt härligt att bara vara tillsammans.


Nu ska jag ta och bädda sängen så att det blir gjort idag.

Av Jessica - 9 mars 2012 09:18

Helt underbart att det är fredag idag, lite mindre underbart är det för att Agnes börjar visst bli riktigt förkyld.

Agnes började med torr hosta igår kväll, när hon hade somnat hostade hon fruktansvärt mycket ett par timmar. Det var innan jag och Fredrik gick och la oss, hon vaknade själv av sin hosta hela tiden och vi försökte ge henne vatten så gott det bara gick.

Inatt fick hon sova i våran säng då hon hade det kämpigt med hostan. Imorse vaknade hon och sa att hon frös och hon gör det fortfarande så jag vet inte om det är någon feber som är på gång eller om det bara är så att hon är trött då hon sov väldigt dåligt inatt. Lite skönt att hostan inte är lika jobbig när hon är vaken än så länge och vi hoppas att det fortsätter så här, bara det inte blir sämre är vi glada!


Har inget bokat i helgen mer än att försöka få till lampor bak, vore bra om folk ser att man bromsar så ingen dundrar in i en. Sen vore det ännu bättre om de fungerar när det är dags att besikta bilen.

Ska äntligen träffa Johanna och Johan också! Det ska bli otroligt mysigt att umgås med dem en stund!

Så ser våran helg ut, hur ser eran ut? 


Nu ska vi bädda sängen och fundera på vad vi ska hitta på i det här tråkiga vädret. Grått och tråkigt ser det ut att vara.

Av Jessica - 8 mars 2012 10:17

Jaha, då har vi gått in i ett nytt år. Vet att det var otroligt längesedan jag skrev men det har inte funnits någon lust alls till att skriva. Men efter mycket frågor av nära och kära som bor en bit bort tar jag och skriver igen då.

Men det blir bara en liten snabbis idag då vi har lite annat för oss. Men det är bättre att skriva lite än inget alls sas det visst. (;


Vi har gått in i mars månad där vi alla fyller år, Fredrik är firad och nu börjar vi planera Agnes dag(ar) då vi måste försöka få ihop så alla kan komma och så.

Det blir inte bara en enda dag som vi hade tänkt först utan det blir flera men det gör inget, skönt ändå att allt inte blir en enda dag då det är så stressigt och då känns det knappt så man kan umgås eftersom vi är så många.

Agnes har blivit helt galen i Hello Kitty, förstår inte hur hon kan ha blivit det då jag inte riktigt tycker om den figuren. Hon vägrar ta på sig tröjor om det inte är Kittytröja som hon säger, har bara Kittyspännen i håret också.

Men det är så mysigt med Agnes, hon leker så mycket olika roll lekar nu, hon leker doktor med sina dockor och naturligtvis mamma, pappa barn lekar och lagar mat till dem och pysslar om henne Hanna och Mimmi.

Pratar otroligt mycket jämför med vad Linus gjorde i den åldern också. Underbara barn!!


Linus, han är så förståndig liten kille. Väldigt mån om alla nära runt honom, det är viktigt att man inte glömmer någon eller att någon blir utan.

Men han är även en liten busig grabb som gärna drar in andra i sina upptåg också. (;

Intresserad över bokstäver och räknar lätt över 30 numera också. 

Han tränar ofta själv också på att säga bokstaven R, så jag tror han hör själv att han inte säger R rent fortfarande. Så jag tror att det kommer släppa snart för honom.


Nu ska vi göra oss i ordning för dagen och sedan inväntar vi lunchtid för efter lunch ska vi ta och hitta på något.

Det snöar lite lätt idag, det är vi glada för, vi vill nämligen inte ha vår här riktigt ännu. Tycker att den här vintern har gått för fort, den var inte så lång heller och väldigt lite snö har vi haft.

Mest bara is.


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards