Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Jessica - 4 juni 2012 13:20

Nu är det gjort!! Jag har alltså lyckats gå ner 20 kg det här året!!! :D

Äntligen är det klart, som jag har kämpat. Nu börjar den nya resan att behålla det så här också men jag är helt övertygad om att jag kommer klara det utan problem.

Visst, jag kanske skulle behöva gå ner 5 kg till också men det struntar jag i just nu. Men jag skulle inte direkt gråta om det försvann av sig själv. 

Tänker fortsätta att ställa mig på vågen 1 gång i veckan och se så att inget ändras, men det gör det nog inte eftersom jag ändå tänker mig för hela tiden och jag är inte sugen så det går av farten att tacka nej till fika emellanåt. Men nog tjatat om det här nu!

Men det är så svårt att låta bli att skriva om det ännu en gång då jag är så glad och stolt över mig själv.


Annars?

Vi har inte gjort så där ofantligt mycket då det har regnat hela helgen. Vi har bara njutit av den och tagit det lugnt.

Fredag efter att vi hade gjort oss i ordning för dagen så började jag att baka lite. Fick nämligen besök av mamma, Sofia och Nillan. Sofia kom för att pussa lite på barnen och umgås med oss innan hon drog till Tunisien igen. Hon kommer inte vara borta så länge den här gången utan det är bara över sommaren. Men ändå, klart vi måste umgås en liten stund! 

Vi surrade på, fikade, umgicks och sånt där som man gör när man träffar de som är nära.

Mamma och Sofia åkte ner på stan för att göra något ärende och Nillan fick äran att stanna kvar och spela lite WII med Linus.

Hon fick testa på lite olika spel och han lärde henne nog allt vad han kunde. 


Lördag, då åkte vi ut till Birsta en liten sväng för att inhandla present till Fatima som fyllde år då. Hittade det vi ville ha och sedan så bestämde vi att vi skulle ta och åka ut till Matfors och hälsa på morbror, fru och kusiner. Kommer dit och plingar på, inget hörs. Hunden skäller inte men efter en liten stund så öppnar Marianne och hon blev glad att vi kom och hälsade på för då kunde vi väcka Rickard och Mikaela också.

Zelda, hunden, hon brukar alltid skälla som en dåre när vi har kommit och sedan så har hon hållt på att låta en massa då hon har varit rädd för barnen. Men den här gången brydde hon sig inte alls och det var riktigt skönt! 

Vi fikade lite där och surrade skit med de som var hemma. Sen åkte vi hem och bara var. Eller jag rättare sagt jag rensade ut alla kläder jag inte kan ha och så där så nu är det näst in till tomt i min garderob.


Söndag då gjorde vi nog inget alls. Vi var bara hemma och lekte ihop, spelade lite olika spel och så höll vi på att söka Fredriks mobilladdare som har gått upp i rök. Det var lite intressant att den bara försvann och han har ingen aning om vart han kan ha lagt den här hemma heller. Vi har inte hittat den ännu heller men den kommer nog fram när vi minst anar det. 

Vi hade en otroligt spännande middag igår. Det var så att Linus valde ravioli vilket han tycker om och han brukar äta det. Men igår då fick han någon ide att han inte äter sånt utan att han skulle kräkas om han åt det. Sa till honom att han bara behövde smaka 1 kudde och det var allt han skulle behöva äta också för att han sedan skulle få någon annan mat.

Men vad gör han? Han sätter tjursidan till och vägrar smaka den. Spelade ingen roll alls vad vi gjorde utan han vägrade äta. Det gick ett par timmar och hux flux var det lägg dags. Han valde själv att gå och lägga sig utan mat och kvällsfika i magen.

Så kan det gå om man är tjurig.


Idag till lunchen var han på väg att göra exakt samma sak, jag frågade då om han tänkte gå och lägga sig och ligga i sängen hela dagen utan mat i magen?..

Nej svarar han då riktigt ilsket och sliter gaffeln ur min hand och stoppar en raviolikudde i munnen och äter upp den. Sen sa han förlåt och fortsatte att äta upp hela sin portion ravioli.

Hade han ätit en kudde och bett om någon annan mat då hade han säkerligen fått det, men man måste smaka. 

Agnes, behöver jag ens nämna att hon åt och var glad? 


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards