Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Jessica - 12 juni 2012 18:47

Här hemma har vi tvättstugan ikväll, visst skulle jag kunna tvätta här uppe i lägenheten men nu slipper jag att tvätten hänger ivägen hela tiden. Går smidigt och fort att få allt tvättat nere i tvättstugan och eftersom vi bara är hemma så är det lika bra att tvätta där nere.


Idag efter att vi hade ätit lunchen åkte vi och plockade upp syrran. Hon fick följa med och handla lite fika som vi tog med till mormor. Sedan ut till mormor och på väg dit kom vi på att om hon inte var hemma fick vi väl sitta och vänta på henne. Vi behövde då inte bli oroliga att vi skulle bli hungrig eftersom vi hade fika. Det var Linus som kom på det!! 

Men hon var hemma och Linus blev överlycklig att Elin var hemma idag igen. Så de sprang ut, han hann inte ens säga hej till mormor innan han försvann ut genom dörren.

Agnes däremot skulle vara med Bodil och gammelmormor och fika en massa. Hon fick rita och höra berättelser som mormor berättade för henne så det tyckte hon var skoj. Hon gick ut en liten sväng också men kom in efter en stund när hon hade plockat fina blommor åt oss, 2 gula maskrosor och 1 maskros som hade blivit  vit och som man kunde blås iväg. (;

Världens gladaste Agnes hittade igen hennes solglasögon som försvann sist vi var där. Konstigt nog låg de i en låda som var tom sist vi sökte där. Misstänker att det är några barn som har hittat igen dem och sedan lagt dem där!

Underbart att se sin dotter så glad över att ha hittat igen sina älskade solisar!

Efter ett par timmar där när Linus och Elin hade lekt inne och ute så gick det att övertala Linus till att kunna åka hem utan bråk. Släppte av systeryster vid staden också så hon kunde gå sina ärenden.

Vi tog en film paus här hemma tills det var dags att laga maten. Fredrik jobbade lite längre idag för han hade något möte och så fort han ringde började jag med middagen.

Allt gick ner i barnen utan det minsta bråk och det var hel underbart skönt att kunna sitta ner tillsammans och äta i lugn och ro utan bråk och skrik!!!


Efter middagen här så har Agnes gått och funderat om farmor och Johan, vart är dem? Och inte Ebba jobbar mera..

Tror det är dags att ta en promenad upp dit någon dag också så Agnes får sin farmorJohanEbba-dos. Ständigt prat om denna Johan och när hon väl träffar honom så blir hon blyg. :P


Justja!! Måndagen den 18e ska jag lämna iväg barnen till syster. De ska då sova där tills tisdag så då kommer jag förhoppningsvis sova stenhårt den natten! Och om det inte vore nog så ska dessutom Fredrik iväg till Stockholm och kommer hem på tisdag kväll. Så då kan vi snacka om egen tid. Tänkte ta och måla lite små saker då och sånt som inte är så skoj att göra när de små lurvarna är hemma.

Ska bli underbart att göra lite som man vill och pyssla på som man vill en kväll. Tänkte ta och ordna en film som jag vill se och kanske eventuellt köpa något gott att tugga på då innan jag somnar för den natten. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards