Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 11 juni 2012

Av Jessica - 11 juni 2012 11:54

Längtar hemskt mycket efter Fredriks semester nu. Jag hoppas att de här veckorna försvinner lika fort som helgerna gör. Behöver umgås med honom, att bara vara och göra sånt som vi vill. Att slippa vardagen kommer bli så underbart. Att bara vakna tillsammans och äta frukost tillsammans hela familjen är så mysigt. Att dessutom se överlyckliga barn som äter frukost tillsammans med sin pappa gör att jag blir alldeles varm i hjärtat.


Den här helgen bara försvann, hann inte med något känns det som. Men vi gjorde en hel del men ändå bara försvann den.

På fredagen åkte jag och hämtade min storasyster och Fatima, vi åkte ut till mormor för att fika lite avslutningsfika.

Där ute var min kusin Anna med båda barnen, Hugo och Hobbe. Mysigt att få snusa på en 5 veckors gammal bebis en sväng! Där var även Liv, (Kusin Daniels tjej) och hennes lilla dotter Sol. Mamma och Urban kom dit en super snabbis också. Men vi fikade tillsammans och surrade en hel del. Barnen sprang in och ut och lekte som de ville och Linus var överlycklig att det var så många barn där som ville vara ute och inte inne och fika! 

När Anna och Liv åkte iväg med barnen så kom Elin ut och lekte med Linus. Agnes höll sig mest inne med Bodil och Fatima en stund innan vi alla gick ut.

Skönt att se att mina barn kan leka var för sig också med olika vänner. Agnes lyckades att tappa bort sina älskade solglasögon där ute hos mormor dessutom, sökte överallt kändes det som för att hitta dem men de kommer väl fram någon gång och alla vet att Agnes solisar är borta. 

Kom hem lagom till maten och efter middagen lekte vi på ute en stund med Fredrik.


Lördag, då när vi vaknade åt vi frukost tillsammans och sedan bar det iväg ut till Birsta för att inhandla lite till bilen och lite mera saker. Sen  åkte vi hem till Bodil för att fira Fatima och umgås lite med dem och pappa som var där! 

Mina barn härjade på så otroligt mycket med sin morfar så jag höll på att få något fel. Visste inte riktigt vart jag skuille gömma mig för att få lite lugn och ro. Men det var härligt att se de så glada och att Agnes inte var det minsta blyg för honom! Hon kan ju lätt bli det ibland om det är några hon inte har träffat eller inte sett på länge. Men inte den här gången, utan hon ropade efter morfar nästan på engång vi kom dit!

Syster bjöd på god fika som vanligt och vi surrade på och hade oss.

När pappa hade åkt hem så hade klockan tickat på så mycket så vi fick ta på oss skor och åka vidare.

Vi åkte ut till Örjans och Maggis stuga på Alnö, båda barnen tvärslockande på väg ut dit och det var lite smått skönt. Bra att veta att de är pigga och glada när de vaknar då.

Vi var där ute hela dagen, fick fika och middag där!! Sånt uppskattas och att det är så otroligt gott gör ju absolut inget alls! 

Barnen lekte för fullt hela tiden och vi vuxa fick pratsällskap. Sånt där som uppskattas av mig otroligt mycket.

Vi kom hem precis lagom till det var dags att göra sig i ordning för kvällen.


Söndag, var inne fram till lunch. Målade i måla böcker tillsammans och pysslade lite. När lunchen var intagen och vi gjorde oss i ordning för att gå ut så tyckte jag att det luktade våt asfalt och helt riktigt så regnade det rätt rejält. Blev ändrade planer, i väntan på att regnet skulle gå över så upptäckte vi att det var på väg att åska så Linus och Agnes myste ihop sig på balkongen för att titta efter blixtar. Vet inte riktigt om Linus hann se den enda jag såg men de räknade varje gång det mullrade och det var roligt att höra de små liven sitta där tillsammans och prata om allting.

Skönt att veta att de inte är rädda för det på någotvis heller.

Regnet avtog typ aldrig så vi tittade på film tillsammans när åskan slutade.

Sen var det helt plötsligt dags för middag, Linus  bad då om potatis och fiskpinnar och jag flög upp från soffan för att laga det när han ber om något annat än makaroner och korv.


Det var våran helg det.

Nu längtar vi till nästa lediga tid tillsammans!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards