Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 8 september 2008

Av Jessica - 8 september 2008 19:11

Allt började igår, bara för jag ville se p.s i love you

mitt i filmen någonstans fick jag panik, kunde inte andas, kände att det blev tyngre och tyngre på mitt bröst, en stor klump växte i maggropen. tårarna började bränna bakom ögonlocken, jag svalde och svalde och svalde. Jag tog ett djuptandetag, sen brast allt. hela världen försvann, tårarna sprutade, tankarna bara flög i väg, tokgrät verkligen, grät så jag höll på att kräkas. Kunde inte andas och stackars fredrik förstod inget alls.

han försökte trösta mig, men stackarn hade ingen aning om vad fan som hade hänt eller vad som hände just då.

jag bad han hämta linus fast linus låg och sov, jag ville inget annat än att han min älskade linus bredvid mig i soffan där jag låg.

han gick och hämtade honom och undertiden kunde jag lugna ner mig lite och säga att jag bara hade börjat tänka på nora.

min älskade nora, min älskade bästa nora.

Den stora systern som hade varit den bästa stora systern, som hade varit så stolt över sin vackraste, bästaste lillalinus. hennes egna lillebror hade det varit.

jag kan känna fortfarande, hon är med mig.

men ibland känns det tomt, som att hon inte finns längre, som att hon verkligen har gått vidare, helt vidare, bara försvunnit.

innerst inne vet jag att hon sitter på molnen och tittar ner på oss jämt, på hennes egna mamma och hennes egna bästaste vackraste bästa lillebror. Hon kommer aldrig försvinna helt, hon kommer alltid vara där. En dag, när Linus är tillräckligt stor för att förstå, då ska jag berätta, berätta om vackraste Nora. Den lilla fina flickan, hon som skulle ha varit hans stora syster men flyttade till änglarna i stället. För där kan hon skydda sin lillebror från allt ont.


 Tårarna bara sprutar fortfarnade, fast det har gått så långt tid, så gör det fan lika ont emellan åt.

ibland får jag skuldkänslor, men jag ska inte ha det, det var inte jag, jag gjorde inget fel. imorgon ska vi gå till henne, och jag ska viska de vackraste orden till henne, de som bara hon och jag vet.


Av Jessica - 8 september 2008 11:53

tänkte att ni kan få se skillnaden på hudfärgen mellan min älskade fia och linus. tror bilden är tagen när hon precis hade kommit hem från tunisien (=


Fredrik och Linus är ganska inne i sitt tvspelande!

linus sitter som klistrad på fredrik och stirrar riktigt hårt på tvn när fredrik spelar (= och så vill lilleman vara med och hålla dosan också (;





just nu ligger linus och sover lite och det är lite skönt så jag hinner läsa alla bloggar i fred och lite sånt :D

jag vet inte vad man ska ta och hitta på idag faktikst, jag borde åka ner på stan och grejja lite inför dopet men jag är inte helt sugen på att göra det själv :P

försökte få med mig sofia men hon slutade så sent idag så då orkade vi inte så antingen skulle vi göra det en annandag eller så skulle jag se om jag hittade någonannan att göra det med.


även att jag upptäckte att jag inte har skickat ut alla inbjudningskort heller ännu!!! katastrof!!!

tur de är de som bor i sundsvall som inte har fått dem ännu, så jag ska iaf springa och lägga dem på lådan idag!! den saken är iaf klar!!!


även att min morbror ska komma någongång idag och hämta upp en säng, garderobsdörran och en tvbänk också. Ska bli skönt att bli av med dem så vi får plats i förrådet!

även att jag funderar på vad vi ska göra med soffan, alltså den gamla, ska vi ha den kvar eller ska vi slänga den eller ge bort den?

ha den kvar vill vi väl egentligen inte ha, så det är slänga eller ge bort? nån som vill ha en gammal klippan soffa från ikea så hojta till :P


justja, bäsen har börjat fått gå ut också! så hon springer upp och ner för plankan emallnåt, dock så nu när hon får gå ut, då vill hon för det mesta bara vara inne! knasig katt det där!



ne nu dusch innan Linus vaknar igen! 


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards