Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Jessica - 30 augusti 2010 10:02

Så nu har det gått fruktansvärt många dagar igen sen jag skrev sist.

Har inte hänt så mycket här hemma, har mest bara legat hemma på sängen eller i soffan och varit död.

Förutom i söndags alltså igår, då var vi ut till Birsta när det öppnade. Var på bc straxt efter 10 och då handlade vi massa kläder åt barnen. Blev  båda barnen som fick kläder denna gång, Agnes behövde lite mera kläder strlk 68. Känns bra att hon kan använda 68 nu, hon kan säkert ha lite kläder i 62 också men de börjar bli ganska tajt nu.   


När vi var klar där så fick jag skjuts till Sara, där vi fikade och bara pratade skit och umgicks i ett par timmar! Helt utan barn, bara hon och jag!! Var sååååå skönt så faktisk! Första gången jag har helt utan barn också i längre stund. Den ni! Det gick så där 5½ månad innan jag kunde göra det, men bättre sent än aldrig kanske?

Var så mysigt så att bara prata med henne och allt var som vanligt utan att vi umgicks för ett tag sedan. Så bra när det är så där och det var väl så det skulle vara?


Nu är nästan allt klart för dopet, har bara lite små saker kvar sedan så är det bara att vänta ner dagarna tills dag är dags. Kommer säkert bli mysigt, synd bara att alla in kan komma.

Sen blir det intressant och se hur många det är egentligen som kommer också. Några har osat nej pga av olika anledningar så det är lite tråkigt. Men kan man inte så kan man inte. Det är lite dumt av min morbror Bengt med familj att de ska åka till Riga då! Herregud, ni måste boka om resan (;


Har funderat och tänkt mycket på olika saker ang Linus. Men nu är det nog så att jag känner nog vad som är bäst för min son. Visst, vi kanske har varit sen på att få honom att sluta med blöjan. Men han har nog inte varit mogen för det innan eftersom han har haft skrik och panik när han har varit utan blöja. Vad ska man göra då? Ska man verkligen tvinga honom och göra honom rädd när han har kissat någonstans utanför pottan/toaletten? Är det inte då bättre att vänta lite och göra som jag har gjort? Att när han inte blev helt galen på att vara utan blöja så kanske man kunde börja?

Så känner jag, att Linus inte var mogen att bli blöjfri innan.

Sen är det väl ändå ingen tävling om vems barn som slutar först? Eller vems barn som kan mera saker än den andra? Tycker det är jobbigt att alltid måste jämföra barn och alla är väl egna?

Jag är stolt att Linus kan vara utan blöja nu. Så enkelt är det. Jag är också stolt att man faktiskt kan ta med honom hem till andra nu utan att han river deras hem och att han faktiskt kan uppföra sig med andra.

Är det fel att vara stolt när jag har haft det som jag har haft med honom?

Han har ju aldrig kunnat sitta still i flera minuter, han har alltid testat gränser hemskt mycket, han har ju alltid varit mer på tak och väggar än på golv. Men han har varit hemsk snäll med andra barn! Han är oftast mån om att alla ska vara med och ingen ska vara utan.

JAg tänker fortsätta att vara stolt över min son och jag är oftast van med min tanke att det är mitt barn som håller på att slåss eller jävlas med andra. De flesta är väl kanske mera att "mitt barn gör aldrig" medan jag har lärt mig "det är säkert mitt barn". Jag har förlikat mig med den tanken nu och insett att så är det. Men så länge han är snäll med andra så får väl allt det andra vara.

Sen får vi se hur länge vi kan skylla på att han är faktiskt bara 2 år. Någon gång måste han bli den stora killen också. (;

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards