Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av Jessica - 24 augusti 2010 09:39

Vilken skillnad det är nu på den där minsta bebisen här hemma. Hon är inte så super nöjd så ofta. Man ska bära, greja, leka, bära lite till, ordna lite mera och bära ännu mera på henne för att hon ska vara nöjd. Hon vill då inte att man sitter ned heller utan man ska stå med henne i famnen då är hon nöjd. Antar att det är någon rolig period hon är inne i, dessutom så gråter hon mest hela tiden när människor tittar på henne så det är så roligt så. Linus var inte en sån bebis, han kunde man lämna över till vem som helst och han grät sällan när någon annan än jag pratat med honom. Agnes däremot hon protesterar riktigt högt och ljudligt om någon bara tittar på henne!

Jäkla fisunge!!


I fredags eftermiddag åkte vi upp till Familjen Palmlöf för att fira Maria som fyllde 50 år. Linus var världens bästa barn och inte ett dugg blyg som vanligt! Han struntade i att det var mycket folk där och att det var några där som han har träffat när han var en liten bebis. Han beteede sig som att han träffar alla jätte ofta. Så det var roligt och det kändes skönt. Han kramade alla som ville och till och med Ebba fick pussar av honom!!

Det var väldigt trevligt och roligt där, mysigt att träffa alla igen. Det är tur att alla är så lättsamma så man inte känner sig utanför!! :)


Agnes då? Hon började med att gråta bara de tittade på henne och så höll hon på hela kvällen. Tror även att hon hade lite ont i magen och dessutom lyckades hon bli övertrött så det fick nog alla höra! Skrik och lite mera skrik och lite panik där emellan. Underbara lilla tös! Hon var näst intill billig då det kändes som att hon skulle ställa till och störa under hela kvällen men tur som det är så är alla väldigt vana med barn som var där. (;


Lördag blev en hemma dag, Fredrik jobbade och vi tog det lugnt.

Söndag blev en lite slappar dag men lite allt möjligt här hemma. 


Idag åker Fredrik på jobb till Jönköping. Känns både bra och dåligt. Skönt att få slippa tjata och gnata på allt här hemma och allt som hör till när man har svårt att slita sig från sitt. Och det är en mindre människa jag måste plocka och städa efter!

Eller om det är så att man står i duschen och man bara hör hur båda barnen smågnäller eller till och med att en av dem gråter så måste man kliva ur för att skrika lite att han ska gå ifrån datorn för att ta en av dem!

Så då är det lättare att göra allt själv på en gång än att någon annan ska göra endel av det och det slutar med att man gör det själv ändå. Då blir det nästan det dubbla jobbet.


Sen är det lite tråkigt att vara ensammen så lång tid också, skönt att ha någon annan "vuxen" att prata barnproblemen med och få lite avlastning när man inte kan göra allt själv. Men så är det emellan åt och man behöver vara själv faktiskt.

Tror han ska ta den tiden till att känna egen tiden också när han ligger där i tystheten på hotellet och bara har det super skönt!!!


Nu ska den lilla damen ha lite uppmärksamhet igen! vad sa jag? gnäll och gnäll och lite mera gnäll.... underbart! Tur Linus är världens bästa just nu iaf, annars hade jag nog blivit galen. (;

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards