Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under januari 2011

Av Jessica - 9 januari 2011 19:59

Så där, igår kväll fick min fina farmor somna in och åka till änglarna.

Tror på någotvis att det var skönast för henne eftersom att det blev som det blev.

Det var så att i måndags fick farmor en hjärnblödning och den var så stor så det gick inte att göra något åt. Men hon höll ändå ut i 5 dagar innan hon tog sitt sista andetag.

Så vila nu i frid farmor och ta hand om alla våra andra som är där.

Kommer aldrig glömma dig och jag är så glad att jag träffade dig några dagar innan det hemska hände.

Mitt minne kommer vara den friska farmor eftersom jag valde att inte åka upp till sjukhuset där hon låg. Det är mitt val och jag ångrar det inte. Kommer nog inte göra det heller och jag kommer stå för mitt val. 

Jag vet att det finns människor runt omkring mig som "anser" att jag borde ha åkt upp dit men det är mitt eget val och för min egen skulle som jag har valt att ha en frisk farmor in till det sista.



Hade otroligt svårt att somna inatt, även om det var väntat på något vis så var det ändå jobbigt att få höra. Sen började jag tänka på alla runt omkring som det drabbar och på fina farfar. Hans hela värld måste ha rasat när det här har hänt. Sen tänkte jag på faster och pappa, sen kom mina systrar och kusiner.

Sen blev jag på någotvis glad att mina barn är för små för att förstå. 

"mamma, ledsen på pappa?

-nej linus, mamma är ledsen för annat.

jaha, mamma ledsen på telefonen kanske, ja ledsen telefonen."

Sen var det inget mera än så för Linus.



Av Jessica - 6 januari 2011 12:50

           

Av Jessica - 6 januari 2011 09:56

Idag verkar Linus feberfri! Vi har tagit temp men den visade 36,7 så förhoppningsvis stannar den där nere också! Han går dessutom runt i lghten idag och så sjunger han lite så jag antar att han börjar bli frisk. Han är hes, men han är rätt söt när han är hes.Idag vet jag inte vad som händer, vet inte om vi ska försöka oss på att gå ut en liten stund eller om vi ska vila upp oss bara. Får se senare på eftermiddagen hur Linus känner just då.Både jag och Fredrik har lite små ont i halsen idag men förhoppningsvis blir vi inte så förkylda!Imorgon om allt går som det ska så ska båda mina barn sova hos Bodil. Känns både bra och dåligt att lämna bort dem. Tycker lite synd om henne om Linus kör en lite mera vaken natt men han har sovit hela nätterna i en veckas tid så det borde inte vara något bekymmer. Agnes sover ju nästa hela nätterna jämt så henne är det nog inge problem med. Allt man kan behöva göra är att ge nappen någon gång ibland. Det snöar rätt bra idag! Det gillar jag! Haha, justja, Linus räknade i sömnen inatt. 7..8..9..10

Av Jessica - 5 januari 2011 19:54

Orkar inte skriva så mycket. Har hänt så mycket tråkigheter sen detta nya året  började så jag vet inte vart jag ska vända mig.

Tankarna går fram och tillbaka och det är hemskt jobbigt.

Får höra att jag kommer ångra om jag inte åker till farmor på sjukhuset och folk frågar mig varför jag inte åker, låt mig bara få ha mitt minne kvar över en glad och frisk farmor.


Barnen har varit sjuk och Linus ligger i feber idag. Han drog en kräkning och en liten efterkräkning imorse pga den. Sedan har han bara legat på soffan och sovit mer eller mindre, han vaknade en sväng och klagade på huvudvärk också men den är borta nu. Han har ätit lite yoghurt och ett smörgåsrån också nu så han börjar piggna på sig. Först skulle han bara ha vatten men sedan gick det över till saft och det är lite bra för då fick han lite socker i sig också.


Tur Fredrik är ledig en dag till och sedan jobbar han bara 1 dag för att vara ledig över helgen. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom de här dagarna.


Våran 5 års dag blev en riktig skitdag. Vi har beslutat att aldrig mera fira denna dag pga det hemska som har hänt. Blir till att fira förlovningsdag eller nåt sånt framöver ist.

Kommer annars bara tänka på allt.



När Agnes låg i feber så kan man inte säga att hon låg ner, hon var uppe och härjade fast hon började gråta typ hela tiden för hon orkade väl inte riktigt med sig själv. En sväng på eftermiddagen/kvällen blev hon så där go mysig som Linus är, satt och myste i soffan ett par timmar. Så det var skönt. Nu är hon bara otroligt snorig men det gör inget.


Det snöar och snöar och snöar och det känns som att det aldrig tar slut. Det är lite roligt ändå. :P

Saknar Sofia hemskt mycket nu, är så svårt när man ska skynda sig att dra allt super snabbt på telefonen hela tiden också. Men det är värt det, det underlättar att prata av sig med henne ändå med allt.


Justja, igår kom mamma och hälsade på en sväng. Det var otroligt längesedan sist. Linus blev riktigt glad och att hon hade bullar med sig gjorde saken ännu bättre. :P

Mamma fick inte röra något förrens hon hade tvättat händerna heller. Viktigt det där numera för honom att man tvättar händerna hela tiden. Speciellt när man har varit ute och sedan innan man fikar. :D


Nu ska jag försöka äta lite, har bara ätit en macka idag. Börjar bli hungrig. Får seom Linus äter lite med mig..

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards