Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under juli 2011

Av Jessica - 16 juli 2011 11:52

Här kommer ett inlägg utan bilder.

Tråkigt som vanligt men det är så det är.


Började denna vecka med att ha picknick med Johanna, Sara och Veronica. Vi var i grevebäcksparken, käkade frukter, ost, kex och drack vin. Jag drack inte men de andra! (; 

Jag var snäll och hämtade alla och när jag körde för att hämta dem kom jag på att vi hade inte bestämt vart vi skulle vara men där var det enkelt att vara så det blev där.

Vi surrade ett par timmar och spelade lite kubb. Sara och jag vann naturligtvis. ;P

Det var så skönt att kunna lämna allt och bara vara, att få ventilera allt och öppna upp mig behövdes. Var inte så där superlångt från tårarna en sväng men jag behövde det.

Jag inte bara låta allt vara en illusion att allt ska vara så super bra hela tiden. Det behövdes få komma fram.

Jag lever i en dröm men verkligenheten ser helt annorlunda ut.

Man jag har bestämt mig, jag har satt ner foten. Det blir annorlunda nu, det bara måste bli det.

Man kan inte bara leva och låta det vara. 

Det sker en förändring och det blir till bättre, oavsett vad så blir det till bättre. Det är så enkelt.


Jag har mina nära och kära som stöttar mig och det är huvudsaken! Det blir bra, det vet jag.

Av Jessica - 8 juli 2011 21:12

Kan inte säga om det va en bättre dag idag eller inte! Kan ha att göra med att Agnes har haft feber hela dagen, hon lär ha haft det igår också när hon var så gnällig. Nu sover båda barnen som tur är och jag ligger i soffan helt själv och tittar på Harry Potter som går på 3an! Hade varit betydligt roligare om man hade sällskap. Fredrik sitter vid datorn som vanligt så han är lite svår att få kontakt med. Trodde jag skulle kunna åka och bada idag men det gick ju inte, så vi har varit inne i värmen och klagat på varandra bara. Kunde gå ut efter att vi hade ätit middag, Agnes somnade i vagnen och Linus kunde sparka fotboll då. Tog en snabb tur upp till Maria också så jag kunde lämna igen lite saker jag hade lånat av henne. Linus cyklade tid upp så han blev nöjd! Han drog en vurp på vägen dit men han klev upp på engång och fortsatte cykla, lite blod skadade visst inte! Man blir stolt över honom när han inte börjar gråta eller klaga på engång. Underlättar lite ibland (;Får se om man kan göra något imorgon eller inte. Beror på hur barnen mår och om förkylningarna tänkte bryta ut helt och hållet eller inte... Återgår till filmen en sväng!

Av Jessica - 7 juli 2011 18:00

Vissa dagar känns allt så fruktanvärt tungt, idag är en sådan dag. Då känner ju barnen på sig allt och då blir det ännu värre. De måste ju jävlas och göra allt man inte får bara därför.

Sen blir det inte bättre heller att jag blir så less när Fredrik "glömmer" saker hela tiden också. Jag har så sjukt svårt att förstå att man inte kommer ihåg saker man bör kommma ihåg.

Har haft den här disskutionen med honom så många gånger och det blir inte bättre heller. Ibland orkar jag inte bry mig om det men ibland rinner det över och då blir jag helt galen på honom. Det var en sån sak alldeles nyss! Jag hoppas att han börjar förstå snart varför jag  blir så satans less och vill bara skita i allt emellan åt. Man ska inte bli för lat och ta allt för givet jämt, det kommer kanske en tid där allt kan förändras och vad händer då?


Piss dag har jag helt enkelt. Alla pratar om när man är mamma att man måste se till att få en egen tid också, jag har ansett att jag inte har behövt någon sådan. Kanske har jag kommit till en sån tid nu att jag känner att jag måste få göra saker själv och göra saker tillsammans med Fredrik utan att barnen är med. Jag vet faktiskt inte. Kanske blir allt bättre och känns lättare om jag gör saker bara jag själv med mina vänner och det jag känner för. Att jag inte behöver anpassa mig hela tiden utan att andra kanske kan anpassa sig efter mig?


Tiden får utvisa helt enkelt och vi får hoppas att jag vaknar på en bättre sida imorgon helt enkelt!!! (:

Av Jessica - 7 juli 2011 12:56

Idag var jag snäll och körde min mormor så hon fick handla lite och ta ut ett paket på ica. Var skönt att ha det gjort redan innan lunch!

På ica parkeringen såg jag sara, så jag ropade på henne och vinkade till henne! Tror ni hon såg att det var jag då? Nej det gjorde hon inte, hon hade nog inte någon aning att det var jag först! (;

Tror hon  behöver göra en syn undersökning eller så! :P


Jag och Fredrik har pratat lite lätt vad vi ska hitta på att göra på hans semester, blir intressant och se om vi gör något eller om vi bara tar det lugnt.

Kommer iaf inte åka utomlands i år. :P

Skulle vara skoj att kunna göra något!


Det går inte att sitta framför datorn när man har Agnes, hon ska bara vara med och får hon inte det så gnäller hon som fan!

Av Jessica - 6 juli 2011 11:20

Linus var sjuk igår. Lillgubben vaknade 9:30 och då kom han in till soffan och ville sova mera, då förstod jag att det inte stämde helt hundra med honom. Tog tempen på honom och ja visst hade han feber. Lät honom sova som han ville under hela dagen, försökte trycka i festis hela tiden när han var vaken. Agnes var snäll och lekte snällt hela dagen. Flyttade in Linus till min och Fredriks säng när Agnes tyckte att han hade legat för länge. Fredrik handlade med sig mariekex till Linus när han slutade det. Bäst att ge Linus allt han vill ha när han är sjuk. Var lite mariekex och majskrokar som gick ner. Fredrik och jag pratade om att det alltid är så att Linus drar en kräka när han har feber, vad händer då? Han drar iväg en sån på mitt duntäcke och i våran säng. In med barnet och duscha av honom pga det kom en massa på honom för han orkade inte sätta sig upp när det hände. Sedan tog vi hans madrass och la honom framför tvn i vardagsrummet. Där sov han ett par timmar, flyttade in honom till sitt rum då han hade vaknat till en sväng runt 22:30. Han frågade efter välling så det fick han då, han sov sedan till 01 när han skulle ha mera välling. Klart han fick det om han var hungrig! Han vaknade imorse och ville ha en flaska till, det fick han och sedan var han pigg och glad.Inte ett enda spår av febern finns kvar och han tjatar om mat hela tiden! (;Hur vanligt är det att et barn har feber en dag och sedan finns det inget tecken alls på någon sjukdom? Det är ingen förkylning och inget sånt alls som märks.. Just ja, vad är det för dag idag? 6 juli är ju Jessica-dagen! (;

Av Jessica - 3 juli 2011 22:37

Vi har det bra och vi mår bara bra!

Enkelt att sammanfatta allt!

Vi har badat när det har varit varmt, annars har vi varit i olika lekplatser och lekt. Allt från ute på gården, Folkets park till Norra Berget. 

Vi har umgåtts med vänner och bara haft det underbart!


Borde väl skriva mera och visa alla bilder men just nu känns det bara jobbigt att sitta och skriva och försöka komma på allt som vi har gjort och inte gjort. Midsommar har passerat också med allt som hörde till!

Vi var och fiskade med Linus för första gången och han fick sin första fisk också! Helt underbart att se hur mysigt han tyckte allting var.


När vi har badat har han inte varit rädd för något alls, armpuffar och simring och sedan ska man vara glad om han vill komma upp från sjön som vi badar i. Agnes tuffar på ut i vattnet också men sedan kan hon tycka att det är lite lätt kallt så då har hon gått och lekt vid kanten ist.


Nu riktigt längtar jag tills Fredriks semester så han också får se hur mysigt vi har det på dagarna när vi är och badar eller är och leker någonstans.

Det känns som att han missar så mycket när han inte kan vara med och upptäcka allt Agnes utvecklas, eller på Linus bus äventyr som han uppfinner i sina lekar.


Vi räknar ner dagarna tills Fredriks semester, det är faktiskt inte så långt kvar nu.. Tror han jobbar hela 10 dagar till innan han är hemma i hela 4 veckor med oss.


Men nu vet ni att vi har det bra och att vi fortfarande finns kvar!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards