Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under oktober 2007

Av Jessica - 4 oktober 2007 16:52

Bebisen är fortfarande sjukis, hon kräks fortfarande.

Jag ringde vetrinären idag och sa hur allting låg till. Jag fick två alternativ av dem, de ena var att jag ska komma upp med katten nu ikväll så skulle hon läggas in och få dropp och stanna där några dagar, och de andra är att jag ska åka upp och inhandla lite ersättning åt henne, lite vätska så hon börjar få i sig de och se om det hjälper.

Så jag ska tvångsmata henne över helgen och fungerar inte de så ska jag ringa på måndag morgon och så ska jag få en tid för henne att komma upp dit.


eftersom att katten fortfarande går och inte ser ut att ha tappat så mycket i vikt så tyckte vetrinären själv att jag skulle försöka tvångsmata henne hemma först och främst eftersom de är lättare för katten att återhämta sig hemma i sin egen miljö, och de var ju om jag orkade med själv att försöka trula på med henne.

och de är klart jag gör det, de är nästan mer jobbigare att se henne så sjuk och hon blir så liten nu. man får inte lämna henne ensammen i ett rum allt för länge för då jamar hon och vill att man ska komma tillbaka.


så hon ligger här i soffan bredvid mig igen nu och bara tittar på mig med slöa dimmiga ögon. känns så hemskt när jag börjar tänka tankar att hon kanske inte klarar sig igenom de här...


nu kommer fredrik snart hem och då ska vi hämta bil för att åka och handla till katten. 

Av Jessica - 3 oktober 2007 13:15

stackars lille bebisen bara kräks och och kräks.  Tycker inte om när min kissmisse är sjukis )=

måste snart ringa vetrinären, i förrgår kräktes hon några gånger, igår kräktes hon inget alls.

 men idag, då har stackars lillamissen kräkts på minst 6 olika ställen, och de har ändå gått några minuter mellan varje gång.


just nu har hon lagts sig här på soffan alldeles bredvid mig och krypit ihop. hon låter jätte liten och så när hon jamar, de är precis som att jag måste vara vid henne hela tiden också.


jag hoppas att de går över snart så jag slipper ringa, för jag är rädd att de kommer säga att hon är så sjuk så hon kommer somna in. Att de är de bästa för henne.


                ne nu måste jag torka upp lite här, verkar som de har lugnat ner sig för henne en stund. bäst att passa på nu.. 

Av Jessica - 2 oktober 2007 16:14

   idag har man inte gjort många knop alls.plugga,pluggat och pluggat lite mera. ska göra ett biologiprov ikväll tänkte jag. Hoppas bara att de inte tar för allt många timmar, jag vill ju faktiskt se desperat housewifes ikväll faktiskt. Det är ju sånt man inte bara få missa!



  alltså igår kväll, vad fan gjorde jag då? tror jag låg och sov faktikst och halv kollade på tvn. det har blivit så där jobbigt att jag minns inte längre vad jag gör på dagarna.


  även att jag tycker verkligen att allt är jätte jobbigt just nu, orkar lixom inte med att ta tag i saker, även de enklaste sakerna som att laga middag när magen kurrar och de gör ont i magen för man är hungrig. orkar lixom inte göra de, önskar jag fick sova bort dagar och nätter hela tiden. jag vet inte riktigt vad de är som gör det heller, men allt är fruktansvärt tungt och jag orkar inte med nåt, de är så nära till gråt hela tiden också. det finns så mkt som jag borde glädjas för hela tiden men inte ens det kan jag göra.


   Det är en sak som jag vet som jag borde glädjas mer än något åt, men inte ens den grejjen finner jag så skoj just nu. Det är verkligen en lycklig sak som det handlar om, så varför kan jag inte känna mig bara lite glad åt de?!?jag hoppas innerligen att de kommer ändras, att jag kommer känna den glädjen snart som jag borde. För de behös lite lycka för den hemligheten. inte så lite lycka heller egentligen.


 nee nu måste jag göra nåt annat, annars kommer jag bara börja gråta :P

Av Jessica - 1 oktober 2007 16:31

om jag skriver i firefox, då blir inget centrerat eller inte ens nå stycken. utan allt bara kommer rakt upp och ner


om jag däremot skulle lyckas ta och skriva i ie så skulle de bli centrerat och stycken.  men då funkar ju de inte direkt jämt att logga in i ie på den här skitdatorn!



nee nu ska jag inte klaga nå mera, fick ju faktiskt igång datorn idag efter så där miljoner med försök. 

Av Jessica - 1 oktober 2007 16:25

i fredags gjorde jag typ ingeting alls.. låg mest och sov..i lördags, då var vi iväg till morsan en snabbis sedan plockade vi upp sara och åkte och handlade lite mat och så.Sara och jag kirrade middagen, de blev potatisgratäng och fläskfilé.gott som fan va de (= igår vaknade jag med huvudvärk, låg och sov hela dagen mer eller mindre och hade huvudvärk hela tiden, käkade maxdos med alvedon, men inte fan släppte de för de.kunde inte ens se nåt på tvn för jag hade så jävla ont.missade ensam mamma söker... måste se reprisen, syrran sa att de var jävla bra avsnitt och att hon vill se nästa avsnitt nu påengågn, så jag misstänker att jag kommer vilja de också :D somnade tidigt som få iaf, vet inte alls när fredrik kom och la sig heller för jag hade ingen koll på tiden alls igår.  imorse vaknade jag med lite huvudvärk också, men inte så farligt tog alvedon och drack en massa vatten.. tror förresten jag skulle kissa ihjäl mig igår och idag, har nog aldrig kissat så mkt som jag har gjort de här dagarna. men de är för all vatten jag har druckit.men huvudvärken släppte iaf nu mitt på dagen så de var skönt. har även varit duktig och ringt till mina lärare för att ta reda på lite funderingar jag hade. så nu är de löst och klart iaf! (=nee nu blir de krypa ner i soffan med täcket igen. har så ont i halsen så jag bryter ihop snart. blir massa thé ikväll iaf!fredrik ska förresten laga maten ikväll, få se om de blir nå pizza eller om jag har riktigt tur så kanske han klarar av att göra makaroner och korv eller nåt sånt iaf (; 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards