Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under augusti 2010

Av Jessica - 4 augusti 2010 20:28

Jag är klåparen som har bokat församlingshemmet på skönsmon den 25e september.Läste nämligen på en tjejs blogg att de skulle ha sin sons dop samma dag som oss och att hennes humör vvar lika pissigt som vädret ute eftersom en klåpare hade bokat församlingshemmet redan. Och det var ju jag! Förlåt mig att jag har planeret en tid och bokat allt i tid. (;

Av Jessica - 2 augusti 2010 15:22

Tummen både upp och ner för sjukhuset idag, det gäller deras lite tider. Vi blev uppropade exakt 8:50 när vi hade våran tid. Fick komma in på ett rum för att väga och mäta Agnes. Lilltjejen hade gått upp lite mera i vikt så det var bra och längden var samma som på bvc.

Sen fick vi gå till nästa rum och vänta, då säger tjejen att tyvärr kan det bli lite vänte tid eftersom det var en med tolk som skulle gå före trots att vi hade remiss. Ja vad gör man i detta läge? Bara att säga okej och sätta sig och vänta. Sen tar det 1,5 timmar innan läkaren kommer och frågar om vi har vikt kortet med oss och de hade vi så hon tar det och går och räknar ut nåt medeltal eftersom Agnes var för tidigt född och lite sånt där, visst det såg kanon bra ut ändå. Hon låg lite under men verkade komma ikapp ändå så om hon fortsätter att gå upp i vikt nu även om det är litet så behövs inget mera göra. Då är hon bara lite liten.

Tack för det och så fick vi åka hem, kändes lite smått irriterande att bara åka upp och väga och mäta henne och behöva sitta så länge bara därför?


Sen ringde jag Bodil och Linus saknade inte oss ett dugg så vi fick åka ut till birsta och handla lite smått och gått på ica och lite annat helt själva.Sen åkte vi till nacksta och handlade lite fika och fikade hos syster med barnen. Mysigt att få träffa Fatima och grejja lite med henne också. Var så längesen sist!


Nu så alldeles snart ska Fredrik åka iväg och handla lite killgrejer så då ska Linus följa med pappa och Agnes få haka på mamma till Sara. Lite svårt att släppa iväg henne ännu eftersom hennes mat finns i/på mig ännu. :P


Dessutom så är försäkringskassan guld värd för mig!! De ska få hur många tummar som helst upp från mig. Det var så att det blev miss för mig om föräldrapengen (igen) missade att fylla i en månad så det kom nästan ingen peng alls. Ringde i fredags och vet ni vad? Imorgon kommer lite pengar in på konto! Det där gick fort för de sa att de kunde nog inte göra något så jag skulle antingen få pengar i slutet av den här veckan eller början på nästa. Måste ha gått i raket fart! Så bra där f-kassan!


Nu åker jag till Sara i sluskkläder. (;

Av Jessica - 1 augusti 2010 21:10

Imorgonbitti så ska vi vara på barnklinken med Agnes, blir lite smått spännande för att se vad som ska göras. Är nervös för man har ingen aning om vad som de ska göra eller säga. Tänk om de klagar på mig att jag borde ha gjort nåt så hon har gått upp i vikt? Jag vet att vi har gjort allt vi har kunnat och att Christina på bvc backar upp mig ang det och hon påminner mig varje gång att Agnes är bland det sötaste små flickor som hon har och att hon mår så bra i sig själv och i utvecklingen så jag behöver inte vara orolig över något sånt.


Idag var vi och firade Kalle som fyller år till veckan. Var super god tårta och bulla!

De har alltid så varmt där hemma så man håller på att avlida, kanske beror det på att det är så många som är där sammtidigt? ;P

Men det är alltid lika trevligt att komma dit och man känner sig iaf välkommen och det är underbart!!

Noel och Linus slogs inte en enda gång den här gången och de kramades dessutom när de skulle gå så de var så söta så!

Agnes kunde som vanlgit uppföra sig hon också så det var skönt. (=


Förresten, nu är kyrkan och församlingshemmet bokat så nu blir det dop framöver!

Måste ta och ringa fröken Sara också ang vissa saker som jag bad om hjälp med men inte har ringt upp henne eller skickat ett meddelande. Världens snällaste som kollade upp saker och ting och så struntar jag i allt. Dumt säger jag!!!


Näe det här går inte, nu har barnen badat och den lilla hon sover en sväng. Dags för välling för den större och så blir det film för oss.

Har lite smått beslutsångest över villken film vi ska se. MEn det blir nog lottning!


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards