Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under november 2010

Av Jessica - 15 november 2010 11:53

Denna helg har det hänt saker.. Vi har firat våra pappor som har haft farsdag och i samma veva som vi firade min så hälsade vi på min farmor och farfar. Det var riktigt längesedan som vi var där. Vi blev bjudna på smörgåstårta och prinssesstårta där. Alltid lika gott som vanligt. Min fafar låg en sväng på golvet och lekte med barnen så det var roligt att se. Sen har Linus haft feber och blivit jätte snorig så det har inte varit så mycket sömn på nätterna. Agnes har nu också blivit riktigt snorig, riktigt grönt segt som stör henne hela tiden.I lördagskväll så kryp lillfisan lite!! Fredrik,jag och Danne såg det så det var det. Äntligen händer det något. Hon har också börjat dragit sig upp efter möbler! Sakta men säkert börjar hon kliva upp mer och mer. Nu ålar hon fort som bara den överallt. Man får söka reda på henne i olka rum när det blir tyst.Annars har vi inte gjort så där hemskt mycket eftersom barnen har varit så förkylda.fredrik fick iaf en tshirt av barnen på farsdagen så han blev glad..bäst jag räddar barnen från snoret nu..

Av Jessica - 12 november 2010 08:07

Igår hade jag en son som inget dög åt. Allt var fel och jag tror inte att han själv visste vad han ville. Sen hade jag en dotter som man bara var tvungen att gå och bära på. Vet inte om hon har någon form av seperationsångest eller om det är någon tand på g igen. Hittar dock ingenstans där det är svullet i hennes käke. Jag hoppas att det är bättre idag. Linus blev på bättre humör efter lunch och lite vila som tur var. Då kunde vi klä på oss och gå ut och leka i snön. Man ser att lilleman älskar att leka i snön, finns ingen rädlsa i honom. Han slänger sig ut i snön och ligger och snurrar och har sig. Eller så klättrar han längst upp i en snö hög som traktorn har gjort och slänger sig på mage och ropar wiiiee när han dundrar ner!tokiga barn!!Var ute tills Fredrik slutade jobbet, åkte på banken och gjorde ärende. Sen hem lagade mat,åt och efter det blev det att klä på barnen och ut och leka igen. Kom in till när Robinsson började. Då blev det gröt till dem och sedan fick Fredrik bada dem! Han tvättar inte deras hår själv för det blir sådant bråk så det fick jag gå in och göra.Linus somnade snällt runt 22 och Agnes höll igång 30 min till. Linus vaknade först halv 3 och sedan kl 8! Skönt ändå att han sov så snällt. Agnes åt halv 4 och sover ännu! Nu ska jag och Linus bygga en kikare med toarullar. Bäst jag slutar

Av Jessica - 10 november 2010 15:44

Våran dag började redan 03:22. Min älskade dotter började gråta då och trots att hon åt så fortsatte hon gråta och gnälla. Hon somnade aldrig om förrens runt 07. Och vad händer precis när jag lägger mig ner ? Jo, naturligtvis så skulle Linus vakna då och bestämma sig för att det var morgon! Tog täcke och Linus med mig till soffan och då ser Linus all snö som vräkte ner och har vräkt ner sen igår kväll. Han utbrister: ååååh, mycket snö! Linus åka skridskor!Ehum, hur förklarar man att det inte går utan isen?Jag fick aldrig somna om. Kl 10 slog Agnes upp sina två blå och då klädde vi på oss och gick ut. Linus älskar snön och det märks. Ut och plumsa och kasta på engång utan att ens tänka någon tanke mer att det är skoj.han fick åka snowracing också. Gick till backen som vi brukar åka men där håller de på att gräva upp hela gatan för de drar fiber.Gick in när det var dags för lunch, käkade och sedan somnade båda barnen. La mig och sov i 20 min jag också. Var kanske dumt för när jag vaknade så insåg jag att jag var ännu tröttare och segare än innan.Blir en tidig kväll för mig ikväll, bara att inse att ibland är det tungt.Om två timmar ungefär kommer Fredrik hem till tågstationen om inget annat inträffar. Han sitter på tåget nu, blir skönt att jag kanske kan få somna innan båda barnen har lagt igen sina fyra blå ;-)undra om Agnes ska sova middag nu och då kanske man kan slå igång en film åt Linus och somna en liten stund själv

Av Jessica - 9 november 2010 08:09

Inatt har Linus bara vaknat engång och det var runt 02. Agnes vaknade som vanligt vid 05 och sover ännu. Jag ljuger om jag säger att det är jobbigt med henne. Jag kan inte förstå att det är en sådan skillnad mellan dem. Är det så här mina vänner har haft det med sina barn som sover? Är det den här glädjen de har känt?jag har hemska skuldkänslor över hur jävla jobbigt jag tyckte det var med Linus. Det är många gånger som jag ångrade att han kom till världen. Idag kan jag inte förstå att jag tänkte så. Men jag tror att Fredrik kände lika som mig efter så där ett år när han aldrig sov. Det där hemska skrikandet och all vaken tid dygnet runt. När man somnade sittandes av utmattning och vaknade 2 min senare och var glad att man hade fått sovit en stund.den där bebislyckan att leva som i en egen bubbla, den fanns aldrig. Men med Agnes har den funnits så nu vet jag också.tror att linus har fått varit med i den nu också. Älskar varje minut med honom nu. Blir stolt över allt han gör och kan numera. Vi bråkar emellanåt och jag blir helt galen på honom men det går över lika fort som det kom.numera bråkar vi mest om maten. Han tycker inget är gott och vägrar smaka. Han får kväljningar om han vill ha någon annan mat som jag inte har lagat. Han kan inte äta själv längre heller utan att han måste matas. Jag tror det är hans sätt att visa avundsjuka. Måste agnes matas så måste han också. Att bråka om maten, då vet han att han får all uppmärksamhet eftersom jag tycker det är viktigt mxed maten.det får vara så här ett tag och jag matar honom mer än gärna om han vill det.Vi inväntar och se om det är en period i hans liv bara också.jag vet att det blir bättre, det intalar jag mig själv om hela tiden.vad säger ni om jag säger att Linus slutade med nappen helt självmant för så där 4 dagar sedan?det hela började med när han gick och la sig och han inte hade en napp. Han frågade efter den och Fredrik sa att han skulle söka efter den. Lillen somnade och frågade inge mera efter den. Dagen efter somnade han på soffan utan och sen dess har den inte ens kommit på tal. Så så enkelt var det med de!.förlåt mina vänner om jag inte har varit så social. Har kännt mig lite nere och vi står inför ett val om framtiden.boende, utbildningar, flytt, barnen osv. Inget allvarligt men utbildningen för mig finns inte i sundsvall och om det verkligen är något jag vill göra så måste jag flytta. Det finns inte så mycket mera att göraän så. Däremot är Fredrik inte så säker på att han vill flytta och det är där vi står idag.funderingar och tankar som försöker hitta alla möjliga utvägar för allas bästa. Återkommer med den här saken längre fram. Ska ändå vara hemma tills sommaren när Ages har fyllt 2 år!

Av Jessica - 4 november 2010 08:00

Linus har sovit hela natten! Han somnade straxt innan 22 och vaknade dessutom 7:40!! Det är så underbart! ;-)Älskade Agnes somnade runt 23, äta kl 06 och sover ännu!! Hon gör nästan alltid så, man blir förvånad om hon sover sämre. Men kan ni förstå vilken underbar natt vi har haft?Linus och jag ligger och tittar på barnkanalen nu i sängen och väntar in Agnes. När hon har vaknat tänker vi stiga upp och ta och väcka Robin som ligger och sover på soffan!Idag vet jag inte vad som händer. Tanken var att dra iväg till någon rolig lekpark men jag tror vi får nöja oss med att gå ut till den utanför bara. Har vi tur kanske vi får något besök av mamma eller så. Får se vad som händer.Annars då? Väntar på snön och är less på det här regnet och det varma vädret. Tycker det är dags för riktigt vinter. Återstår att se när den kommer, om den ens kommer komma.På kvällskvisten ska vi iväg till Nillan. Hon ska få låna våran ena dator och det mobilabredbandet i väntan på sitt. Justnu ligger det endå bara undan stoppad så vi kommer inte sakna den enda. :-)Nej nu ska jag se om Linus vill kramas lite!!

Av Jessica - 3 november 2010 08:00

Vi ligger fortfarande i sängen och myser. Barnen ser på tv och jag surfar runt på mobilen. Mycket möjligt att Agnes inte kollar på tvn utan hon bökar mest runt och provsmakar på allt hon får tag i. ;-)idag har jag verkligen ingen aning vad jag ska hitta på att göra, kanske ska man ta och stor städa inne på toaletten. För se hur peppad man är lite längre fram idag. Justja, vi ska få nattbesök idag också. Lillrobin ska komma och sova här för det är närmare till hans buss imorgon. Han ska åka till sin far så då får han övernatta här ikväll. Har inte någon riktig koll på vilken tid han tänkte komma hit. Måste komma ihåg att ta reda på det innan man sticker iväg någonstans.Annars då? Agnes börjar bli så stor och duktig så när hon ligger och härjar runt på golvet får hon då tag på något som hon kan hålla i så drar hon sig först upp på knä. Sedan kan han dra sig upp så hon står också. Men för det mesta är det lite halt så hon nöjer sig oftast med att stå på knä så länge! :-)Det går undan här hemma. Längtar lite till 8 månadskontrollen så jag får reda på hur mycket hon väger och hennes längd. Känns inte som att hon är så där liten längre! :-)Funderar om min mamma tänkte hälsa på mig snart? Var ett tag sedan hon var här nu... Det är väl så det är när hon flyttar ut i skogen och jag inte åker bussen. Men men, sånt är livet emellanåt..Nu har båda barnen lessnat på att vara i sängen, dags att förflytta oss till nästa rum!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards