Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 4 april 2011

Av Jessica - 4 april 2011 13:47

Borde passa på att skriva lite nu medan Agnes vilar och jag har placerat Linus på soffan framför tvn för att Agnes ska få chans att somna


Igår hade jag fika besök här, det var Veronica, Noel, Danne, Sara, Pierre, Ofelia och Johanna. Det var riktigt trevligt att de kunde komma och äta lite tårta. Fick presenter också, tack så hemskt mycket! Hade verkligen inte räknat med att få något ville bara att de skulle komma och fika med oss. :)

Linus lekte en massa med Noel och eftersom att de är grabbar ska det gå vilt till. Linus har pratat nästan hela dagen idag om att han vill leka hemma hos Noel någon dag, så vi får väl kolla om de vill ha något besök någon dag framöver. :)

Agnes var snäll och skötte sig bra som tur var. Hon brukar väl mest göra det också, man kan alltid muta henne med lite fika om inte annat. :D


Pappa var här och firade Agnes i efterskott på lördagen. Han glömde bort mig nämligen så jag ska få min present när han kommer och firar Linus. Bättre sent än aldrig? :P

Det kan inte vara lätt att börja bli gammal så man glömmer bort att ens enga barn har fyllt år. (;

Agnes sov när han kom så vi fikade utan henne och så fick Linus leka en stund själv med sin älskade morfar. Sen när Agnes vaknade blev det full rulle på henne också. Hon skulle minsan också leka med morfar. :)

Var ut en sväng till Matfors och hälsade på där också när pappa hade åkt hemöver.

Fikade lite där, tog med de som vi hade kvar och dumpade av allt där. Bättre att göra så än att kasta allt! (:


Jaha, nu vill Linus spela något eftersom det är så tråkigt när Agnes sover. Tror vi ska spela hans fågelspel. Linus har ett tärningsspel som han älskar att sitta och spela. Det är mysigt att spela med honom också och vi har lärt honom att ibland vinner man och ibland förlorar man. Så han blir inte så där hemskt sur heller om han förlorar, vilket han sällan gör eftersom han har sådan tur!



Återkommer någon dag framöver, Fredrik ska nämligen jobba i Borlänge imorgon, Stockholm onsdag och torsdag.. Så vi får väl se om det finns tid att sitta här något innan torsdag kväll.  

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards