Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 13 april 2011

Av Jessica - 13 april 2011 13:15

Jaha, hur ska man göra?

Börjar fundera starkt nu redan på hur allt ska gå ihop till nästa år.. När ska man börja jobba alternativ börja plugga egentligen?

Sjukt jobbigt är det att jag måste vara den som anpassar mig efter Fredriks jobb för tillfället eftersom att han är och reser en massa och antagligen är det risk att det blir mera framöver också. Jag vet redan nu att varannan vecka är han borta onsdag-torsdag för då är det stockholm och varje torsdag är det Stockholm ändå. Då måste jag veta att man har barnvakt om jag skulle jobba onsdag eller torsdag kväll. Tycker det här är grymt jobbigt. Har väldigt stora disskutioner om Fredrik om det här med att jag är den som måste anpassa mig. Tycker det är lite svinigt tänkt av honom, han har även sagt att det är ju bara att skaffa barnvakt då om jag får jobb om det är efter dagistid. Men vaddå? Vem skulle vi ha som barnvakt hela tiden då? Hans föräldrar har aldrig tid nu, vem säger att de har tid nästa år?

Förstår inte riktigt hur han bara kan få för sig att det är så enkelt.


Likadant är det med vårat boende, Fredrik tycker att vi kan bo kvar här hur längesom helst. Han har nog otroligt svårt att verkligen förstå att jag verkligen vantrivs här. Eftersom det inte finns något konkrekt svar på vad det är som gör att jag inte tycker om att bo här. Så det är hemskt jobbigt i mitt huvud just nu. Kan liksom inte bara låta allt vara heller längre bara för att han ska vara nöjd och få som han vill.


Måste försöka få ihop en tid när vi har tid att prata igenom allt om hur våran framtid ska se ut, verkligen prata ut och bestämma hur vi ska gå vidare. Vart vi ska bo, hur vi ska göra med jobb osv. Har så mycket vi måste bestämma. Vi är lite oense om vilket dagis vi ska söka barnen till också. Fredrik är en person där man inte ska göra så stor förändring på engång till utan man måset ta det en bit i taget. Men han har blivit mycket bättre och kan tänka i lite andra banor i. Det ska han få all creed för!!

Han är världens bästa Fredrik, det får ni inte missuppfatta!!! Man är lycklig lottad som har honom fast han är envis och tjurig som ett litet barn emellanåt.



Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards