Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 5 april 2011

Av Jessica - 5 april 2011 17:15

Passar på att sitta här en liten sväng medan Linus är iväg på sitt minisim med Nillan. Han var mycket nöjd imorse när han vaknade och vi kom fram till vilken dag det var idag. Åh, tisdag, jag ska bada badhuset med Nillan. (=


Annars då? Jag har ångest över allting och ingenting. Tror verkligen jag behöver en egen minisemester från allting så jag kan släppa allt och sluta fundera. Har börjat få panik på vad jag ska göra efter nästa sommar. Det är över ett helt år kvar innan och jag borde väl inte ha sådan ångest redan nu över vad jag ska göra och inte göra? Jag måste bestämma mig nu snart ändå, eller bara släppa allting och börja fundera starkar lite närmare. Vet inte alls hur jag ska göra, ska jag plugga? Ska jag jobba? Vad ska jag plugga egentligen? Om jag jobbar, då är det JAG som måste anpassa mig efter Fredriks jobb. Kan inte ta vad som helst då han reser rätt mycket i sitt jobb. 

Har ingen aning vad jag ska göra. Känns rätt konstigt. Tur det inte är nu i sommar som jag ska ut och jobba och sedan bestämma mig. 


Sedan har vi allting annat också, boende osv. Hur fan ska vi göra?

Jag vil inte bo här längre, det har inte med grannar att göra eller något sådan. Sjukt bra förening osv. Bara det jag har aldrig trivts här och dessutom så tycker jag att barnen ska få ha ett rum var iaf. Så enkelt är det. Skulle vilja ha en gräsplätt också så de kan gå ut lite som de vill. Orkar inte hålla på att dra vagnen hit och dit och bära upp och ner och bråka i trapphuset där det ekar så mycket osv.


Sover skit dåligt på nätterna för jag funderar överallting. Sen är det massa andra personliga saker om massa i familjen och sånt också som gör att man är orolig och fundersam över allting. Får se hur det blir med allting. Jag måste nog släppa och låta det vara ett tag... 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards