Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Jessica - 7 april 2011 16:05

Idag känns det som att jag har varit överallt och ingenstans, har varit ut till Birsta en sväng och kollade på en jacka. Ska suga på karamellen tills imorgon om hur jag ska göra eller inte med den. (;

Sedan så var jag in på IKEA en sväng och köpte små saker, bara lite smått som behövdes hem. Som ny skärbräda, servetter och lite sånt där smått. Köpt nya sugrör till Linus också. Han blir så glad när man har sugrör hemma åt honom emellanåt som han får ta. Och eftersom han ska ha sugrör när han fyller år så var det lika bra att köpa nya. (:


Var upp till toys också och köpte lite presenter till honom. Köpte legotåg till Linus och så köpte vi en snurra med helikopter från Agnes till honom. Danne köpte ett bamsespel till Linus från honom också. Passade på att köpa ett litet spel från mamma också eftersom det var ett sånt bra pris. Han kommer bli så glad när han får sina presenter. Det är inte alls så länge kvar tills han fyller hela 3 år. Uscha, stora killen.


Var sedan in till stan och hämtade upp paketet som hade kommit till Lindex. När vi var klar där så fick Danne ett sms om att han hade ett paket att hämta ut på spelcafet på skönsmon också, hämtade de och då får jag att jag en påminnelse att jag hade ett paket att hämta ut på ica kubiken också så det var lika bra att hämta det ocså på engång.


Nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska komma hem! Saknar han så hemskt mycket, ska bli skönt att ha honom hemma nu ända tills torsdag! Eller hemma och hemma, han ska ju jobba men han jobbar i Sundsvall iaf som tur är!


Barnen är med sin moster, Linus ska vara med henne har han bestämt. (=

Skönt att veta att han inte har tid med mig ens engång, Fatima är inte där heller utan hos hon är hos hennes far.


Nu ska jag tina lite kyckling så det middag här hemma och den är klar när Fredrik kommer hem!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards