Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Jessica - 7 januari 2009 11:24

jag är så duktig så jag har lagt upp lite bilder på bilddagboken :D

tänkte försöka göra det rätt ofta..



världens kö till fkassan, tror jag testar senare ist..

Av Jessica - 7 januari 2009 10:21

igår kom sofia hem!!

blev så glad så när vi åkte och hämtade henne, höll nästan på att börja gråta när jag såg henne. Jag vet, jag är värsta tönten när det gäller henne.

 

tänk att man inte riktigt kan sitta i mer än två sekunder här hemma när man är ensammen med linus, för han ska då alltid hitta på nåt. om man sätter sig ner och låter han krypa iväg så får man räkna med att springa och söka han nästan på engång. så fort han får chansen så sticker han in i badrummet och slår på badkaret eller försöker ta sig till kattlådan.

eller så ska han försöka klättra i sovrummet.

och jag vill inte direkt att han ska vara ensammen i sovrummet för våran säng är låg och han kan typ dra sig upp på någotvis i sängen själv och han har ramlat ner från den så det är inte så  skoj.

annars går han fram som en orkan här hemma och river ner allt han kan. blommor, vaser, allt som går att flytta på.

känns som att man inte gör så mycket mer än säger nej till honom på dagarna. men det måste ju göras så det är bara att fortsätta och hoppas på att han någongång kommer att låta sakerna vara.

vill inte behöva ta bort mer än vad jag har gjort bara för lilleman.


idag tänkte jag väl fortsätta pyssla på med allt smått här hemma som behöver göras, måste även komma ihåg att vattna blommorna för det  var ett tag sedan jag gjordet det. tror även att jag har lyckats tagit död på blommorna som fanns i linus rum.



ne, nu ska jag ta och klä på linus och lägga han ute i vagnen för att sedan ringa bvc och försäkringskassan. skulle ha ringt fkassan för några dagar sedan eftersom de ville ha mina papper inne innan den 5e och jag har inte skickat in dem eftersom jag inte har fått något arbetsgivarintyg ännu...

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards