Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Jessica - 26 januari 2009 15:27

jag visste inte vad jag skulle göra förut och eftersom det fortfarande snöade så tänkte att jag skulle ta linus och pulkan och gå ut en sväng.

Så jag ringde mamma och frågade om hon ville följa med ut på en liten prommis så lilleman fick åka pulkan. Det ville hon så vi klädde på oss efter lunchen och vandrade iväg till mamma. Sen så gick vi gata upp och gata ner och efter en och en halv timme så började linus bli lite trött. Han satt för det mesta och bara skrattade och försökte äta snön som ramlade ner från himlen, men efter den långa  stunden så blev han trött, inte att han gnällde utan att han höll på att somna sittandes (;

Så då gick vi och handlade lite fika och hem och fika och linus piggnade till lite och så busade han med mamma jätte mycket och så visade han mamma att han kunde ställa sig upp själv efter väggen och slänga sig på en madrass som vi har och ligger och busar på.

Sen visade han att han kunde ställa sig vid borde och släppa taget och stå jätte länge helt själv också!!


man blir så stolt när man ser hur duktig han har blivit. och att han blir stolt själv också när han gör något bra är så otroligt skoj att se.

nu ska jag gå och kolla om lilleman vill ha nappen. han ligger ute på balkongen och är på väg att somna. mamma gick precis hem.



åh jag blir på sånt bra humör när det snöar. älskar snön!!

vill ha vinter länge och då menar jag riktig vinter med mycket snö. så där som det är ute nu!!


Av Jessica - 26 januari 2009 11:12

Idag är det ingen bra dag alls. Jag är så less på det mesta, som den här lägenheten där det inte händer någonting alls. Köket står stilla och antar att det kommer fortsätta göra det också. Var meningen att vi skulle ta och skära ut till diskhon i bänkskivan, men eftersom vi inte har kranen så kom vi på att vi måste kanske anpassa vart kranen ska sitta också.

Sen så behöver vi sätta dit täcklisterna, har några små bitar kvar, men då måste vi åka iväg och såga till dem också, men inte fasiken kunde vi göra det heller. Sen står allt annat stilla här hemma också bara för att man blir så less att det inte går att göra något.


Sen är jag så less på grannar som är så döv så de måste ha tv volymen på högsta på deras tv för att de ska höra nåt så de över röstar våran volym. Tänkte försöka sova en stund men det var bara att ge upp eftersom det låter som min tv är på högsta volym nästan.

Sen så har vi en man som måste stå ute och skotta fast vaktis redan har varit där och skottat med traktorn.  Den där mannen skottar alltid så det måste nästan vara så att det kanske saknas nåt där, han kan inte vara helt frisk.


Trivs inte alls i lägenheten och jag har inte gjort det heller.

Jag hoppas bara att allt kommer kännas bättre bara skiten bli klar någongång. Vilket det antagligen inte kommer bli eftersom jag har en sambo som säger jämt: jag gör det sen.

Och inte F*n händer det sen heller.


och Fredrik då, han blir jag tokig på. Och det vet han. Han har diskat en gång sen vi flyttade hit, han har slagit på tvättmaskinen en enda gång som vi flyttade hit. Men han behövde inte lägga dit tvätten eller ens lägga dit tvättmedlet för det hade jag redan gjort.

Han har inte vikt den torkade tvätten någongång. Han har väl inte dirket städat själv heller någongång.

Jag blir tokig, jag är inte hans mamma som ska behöva plocka efter honom hela tiden.

Det går inte ens att ta undan sin tallrik efter sig heller, en sak om jag säger att han inte behöver utan att jag gör det.  Men när jag inte säger något...



Nu blir det duschen medans jag funderar på vad jag ska göra idag 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards