Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Jessica - 25 januari 2009 19:05

linus har fått sin femte tand nu.. den är uppe på hans vänstra sida (=

har förstått att det har varit något för han har tuggat på tummen hela tiden och han brukar inte annars ha tummen i munnen. Var lite överraskad ändå att den har kommit ut så pass mycket utan att han har gnällt. Han brukar gnälla och skrika mest hela dagarna när det är någon tand som vill ploppa fram.


Helt sjukt att hela helgen har gått utan att man har gjort något speciellt.

 Kommer inte ens ihåg vad vi gjorde igår, var tvungen att fråga Fredrik (;


Vi softade mest hela dagen och små grejjade hemma med lite saker som behövdes göra och sedan så åkte vi ner till Örjan och Maggi för att käka med dem och ja Louise också.

Linus busade och hade sig och jag fick superduper ont i huvudet också precis innan vi skulle äta så Fredrik fick köra hem mig. Linus fick vara kvar där medans han brummade hem för att släppa av mig så jag kunde gå och lägga mig och sova.

När Fredrik kom ner till dem igen så hade Linus inte ens märkt att vi hade åkt för han hade spelat fotboll med sin farfar. Örjan hade gått med Linus runt runt runt i tvrummet så han fick sparka på sin fotboll. För han måste bli en fotbollsspelare enligt farfar (;


Sen vet jag inte riktigt när Linus och Fredrik kom hem, men det var sovtid för lilleman iaf. Så han somnade rätt snällt och så kom Danne förbi också.

Vi kollade på någon skum film som gick på 2an och sen blev det till att sova bara.


idag har varit en lika händelserik dag, ja, förutom att vi var ute så Linus fick åka i sin pulka idag. Och eftersom att det hade snöat så jäkla mycket och snöade så var det jätte tungt att dra pulkan där inte det hade kommit någon plogbil (vilket var typ överallt kändes det som).

Fastnade hur mycket snö som helst under pulkan också, så man fick lyfta upp pulkan och flytta på den en bit. Och Linus var så rolig, han skulle bara ha munnen öppen och ha tungan ute för att försöka äta snön. Han lixom gapar för det mesta så fort något nuddar hans läppar så nu var det nästan hela tiden. Skrattade så jag höll på att kissa på mig när jag såg han och han tokskrattade också för han var på sånt bus humör.


Han är förresten jätte duktig på att ställa sig upp och släppa taget i det han håller i så han står själv. Väntar med spänning på hans första steg.. (=


bäst jag gör ordning badvatten och låter honom hoppa ner där innan det är dags för medicin och sova..

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards