Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Jessica - 8 januari 2009 19:56

nu sover linus "för natten". även om han kommer vakna så där miljoner gånger och lite till och vara vaken längre tider så är det ändå för natten nu eftersom han inte kommer få komma upp ur sängen nå mera, mjo möjligtvis om det är så att jag måset flytta över han till oss. 

allt beror på hur mycket liv han för och allt sånt.


iaf så när jag badade honom så skulle katten vara med också, knäppte kort på när hon ska kliva i men inte gör det eftersom det är så mycket vatten i badkaret.

vad händer då? jo jag hade inte minneskortet i kameran utan den sitter kvar i datorn, så nu kan jag inte föra över bilderna till datorn förrens jag hittar sladden och den är borttappad sen långt innan jul...

ska ta och söka som bara den någondag och se om jag kan hitta igen den.

ligger säkert bland alla andra sladdar och där är ett ormbo iaf :P


 misstänker att lilleman kommer vara på ett rikigt dåligt humör imorgon och i helgen, såg att tanden är nästan framme nu.. och än har det ju inte varit bra dagar när den spricker fram...

ne nu ska jag ordna med lite bilder innan fredrik kommer hem.


Av Jessica - 8 januari 2009 15:12

haha linus var så söt alldeles nyss.

han var trött och skulle få sova middag, så medans jag  gör ordning lite välling och vagnen och allt sånt så brukar han få sitta i sin säng och leka med en lektavla som vi har köpt och hängt upp där.

och så jag går in till toan och står och diskar flaskan så hör jag hur han börjar riktigt tokskratta och han skrattade så han kiknade så jag var tvungen att smyga och kolla vad han gjorde, då höll han på att pilla på katten som låg på fönsterbrädan vid hans säng..

så jag skyndar mig förbi för att hämta kameran, och så hör jag hör han skrattar ännu högra och mera, så jag startar kameran och knäpper ett kort, och jag ser att han står och drar katten i svansen!!!!

dock så innan kameran hade knäppt så hade han hunnit släppa svansen, men han är tokig den lillekillen. 

tur att bäsen är snäll och inte hugg han eller rev han, hon hade ju kunnat göra det.


nu sover lillfisen så det är bäst jag passar på att lägga mig och sova en sväng också.
Av Jessica - 8 januari 2009 11:35

imorse när jag vaknade så var jag jätte snorig och hade lite ont i halsen.

men just nu är jag bara snorig och känner mig lite tjock i halsen...

hoppas bara att det inte blir värre, för jag vill inte bli sjuk!! blir jag sjuk tills lördag så får sara och pierre  ta det och komma hit en ändå (=


det snöar och det ser jätte mysigt ut ute nu hoppas att det fortsätter hela dagen! vill ha lite mera snö nu etftersom det känns som att det var mest issnö ute..


fredrik har precis åkt och jobbat, han slutar runt 21 idag.. känns inte så skoj för det betyder att jag måste äta middag själv och det är inget jag brukar orka göra men jag måste laga någon mat för fredrik måste få matlåda imorgon, men jag tror det blir något väldigt enkelt idag iaf, som makaroner och korv eller nåt sånt..

linus ligger ute och sover på balkongen just nu och jag hoppas att han sover fram till halv ett, ett någongång.

han somnade sent nu idag, han brukar nästan alltid somna 10:30 men jag tror klockan var över 11 innan han blundade idag faktiskt.

inatt har han sovit rätt bra ändå, han vaknade bara 1, 3 och sen fullrulle  6:30. och jag tror inte han var vaken så länge där vid 3, men jag kan ha fel också för jag var helt borta då, känns som jag gjorde allt i sömnen fast på ett vaket sätt.


får se vad man hittar på att göra idag, ska väl iaf gå ut på en prommis med lilleman efter hans lunch. han älskar att åka pulka så det är bäst man passar på medans det finns nåt att dra han på.. (=


ska ta och ringa lite samtal nu ja och se vad som sägs och vad som kommer hända..


förresten, va jobbigt drygt det kommer bli när (om) skönsmons vårdcentral stängs..

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards