Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Jessica - 8 juni 2010 21:59

Agnes bara skriker och skriker just nu, misstänker att det är kaffet som jag drack som gjort allt värre.

Har blivit så varje gång jag har druckit kaffe. Så nu är det lika bra att sluta med det igen. Kunde ju inte dricka det när jag väntade henne för då fick jag sån hemsk halsbränna.


Idag iaf så var vi iväg till folketspark (äventyrsparken) och lekte med Fatima och hennes klass. Finns då ingen rädsla i Linus, han slängde sig rakt ut med hvuvudet före i den största rutschkanan som finns där. Och han följde med vem som helst i Fatimas klass och lekte överallt så jag behövde inte passa honom. (;

Han var väl rätt nöjd när vi åkte därifrån. Då blev det en snabbis ner på stan för att uträtta lite ärenden. (;

Någon tar snart studenten! ;D


Sen så spenderade vi tiden hemma hos mamma tills Fredrik kom. Han var iväg och tittade på v70 som vi INTE ska köpa. Det knackade när man körde och så var det massa andra små fel så det var inte värt att slänga ut de pengarna på bilen.

Nu har vi kanske  en annan eller två bilar på g också, får se vad som händer. (=

Blir nog någon helt annan bil innan det här är färdigt. Någon som har några bra förslag på bilar?

Måste vara kombi med rymligt bagagutrymme.


Linus har ätit 2 st korvskivor idag och en flaska välling runt 7.30 imorse. Så undra hur den här natten kommer bli, hade hoppats på att han skulle sova bra igen nu när han har gjort det ett par nätter.

Imorgon kommer Fredrik hem sent, han ska iväg med jobbet och bowla och äta lite gott. Endel har då tur.. Tänk, när ska det bli min tur att få en helt egen tid? Förhoppningsvis när jag har slutat att amma.


Det där att amma, det är riktigt jobbigt. Förstår inte att det är då som man ska få en sån trelig stund och avslappning. Inte ett dugg avslappnande nu när hon har slutat att ta mellanlägget. Så nu gör det så där sjukt ont igen eftersom hon inte kan suga alls rätt! Kämpar och kämpar med det där och man vet aldrig om hon blir tillräckligt mätt. Det visar väl sig den 22 när vi ska iväg till läkaren misstänker jag.

Ska väl forsätta att kämpa och se glad ut och bara hoppas på att allt lättar snart.. Hon borde väl kunna lära sig suga rätt snart?

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards