Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 2 maj 2012

Av Jessica - 2 maj 2012 13:21

Lilla Agnes är så hes och hostig, men hon är bara lite snorig ännu. Hostan verkar vara jobbig för henne då hon försöker hålla inne hostan. Det har varit nära några gånger att hon har kräkts på grund av den där hemska hostan. Vore skönt om hon kunde hosta upp allt så det inte blir så jobbigt. Ut med allt slem så är det över sedan.


Annars då? Mamma hade sagt till Linus att hon skulle komma idag men inte helt oväntat dök det upp något annat för henne så hon skulle väl komma imorgon som det lät. Men jag kunde räkna ut det när jag inte fick tag på henne imorse när jag ringde några gånger.

Men varför säger man då till Linus att man tänker komma när hon VET att han blir så ledsen om det blir ändrat? Sagt det miljoner gånger att man inte behöver säga vilken dag man tänker göra något om man inte kan det. 

Så jag har haft en ledsen Linus här hemma idag straxt innan lunch då jag äntligen fick tag på henne. Fel att ringa påengång och säga att man ska göra något annat.


Själv är jag inte heller pigg alls idag, känner mig känslig och dessutom känns det tungt ikroppen. Har även ont i halsen så det misstänker jag att Agnes hade i helgen då hon inte ville äta något just!


Fredrik ska iväg till Stockholm imorgon igen, vet inte riktigt när han kommer hem heller eller vilken dag. Det återstår väl att se helt enkelt?


Vad hittar vi på nu då? Bra fråga, allt beror på hur Agnes är när hon vaknar. Något blir det alltid! :D

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards