Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 14 maj 2012

Av Jessica - 14 maj 2012 19:26

Jag har det jätte jobbigt just nu. Jag vill flytta, jag trivs inte inne fast i en lägenhet. Jag vill kunna öppna dörren åt mina barn och låta dem leka som de vill. Att nu behöver klä på dem, gå ner för trapporna, se till att de inte leker alldeles för mycket i trapphuset, för att sedan passa dem konstant och hålla koll på att det inte kommer massa bilar när vi är i lekparken är frustrerande jobbigt för mig. Även om vi har en lekpark inne på gården så kör bilarna på båda sidorna inne i gården. Fattar inte varför man ska köra här inne där alla barn är och leker hela tiden?.. Det är ju dessutom bara så jobbigt eftersom farthinderna är asjobbiga att köra över.


Sen att jag känner att jag vill ha en gräsmatta, att bara kunna öppna en dörr och man är ute på "gården" vore det optimala. Att jag också inte kanske vill bo mitt inne i stan är tungt då Fredrik inte vill flytta någonstans, Fredrik kan endast tänka sig flytta till Stockholm men det vägrar jag faktiskt göra. 

Har känt det mer och mer och ibland har jag faktiskt fällt en liten tår för att jag bor här. 

Jag skulle kunna flytta en bra bit bort från staden också. Men det är jag, men jag tänker på mitt liv och mina barns lugna uppväxt. Det kryper verkligen i kroppen på mig när jag är hemma, vill kunna öppna en balkongdörr, ytterdörr och bara känna att man slipper ha miljoner med grannar som stirrar rakt in överallt. Men men...


Annars då? Tog oss en tur upp till Ljungaverk i söndags, det var dags att åka och hälsa på Lena tyckte vi. Dessutom passade det ännu bättre då vi tog med oss ett par kassar med kläder åt Martin och Deboras barn Tintin och Dolly. (:

Det var så bra så då slapp jag tänka vad jag skulle göra av dem också! :P

Blev lite god mat, fika, massa surr och lek med barnen. Härligt att se att de kom så bra överrens och att de är så lika fast så olika ändå.

Vi lyckades även träffa Petter och hans lilla Elsa också! Underbart skoj för det var verkligen en evighet sedan jag träffade på honom sist! :D


Helt seriöst skulle jag kunna flytta över dit faktiskt! Hur ska jag övertala Fredrik med det? Tror det aldrig kommer kunna gå men en sommarstuga där borta då? Något borde väl gå?...


Var ut till mormor idag med Sofia också. Det var uppskattat från alla håll och kanter tror jag, dels var det längesedan vi var dit, dels var det ännu längre sedan Sofia var dit. Och det var längesedan vi träffade Sofia också så många flugor i en smäll blev det idag.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards