Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 28 maj 2012

Av Jessica - 28 maj 2012 13:17

Vilken underbar helg vi har haft!! Riktig sommarvärme på engång! 

I lördags efter lunch åkte vi ut till Maggis och Örjans stuga ute på Alnö, härligt väder och riktigt sommarvärme så länge det blåste åt rätt håll! Och att solen inte gick i moln mer än en liten stund. (:

Vi spenderade hela dagen där ute, fikade, pratade, umgicks, busade med barnen, fick otrolig god mat, njöt av värmen och Louise kom tills det var dags för middagen.

Linus och Agnes var verkligen nöjd över den dagen och det var extra roligt när Louise kom dit tyckte Linus. För hon kan göra så mycket tricks med fotbollen! (;


Sedan igår så var vi hemma, ute och lekte. Lagade min cykel och så gick vi upp till Maria och Johan för att pumpa lite däck och så där. Blev en liten cykeltur och båda barnen satt och tjöt av skratt när vi cyklade på så det blev mycket fart. Roligt som bara den tyckte Agnes för hon var helt lyrisk. Blev en sväng till Ica för att köpa nya såpbubblor också, det var nog det absolut bästa på hela dagen tyckte Agnes. (;

Var även ut till Birsta och handlade lite lätt också, var på Skokanonen och kikade efter nya tofflor till Linus. Eftersom de har utförsäljning så var det halva priset på allt, blev lite sommarskor och så fick Agnes ett par Hello Kitty gummistövlar. Hon skulle ha dem att gå i men jag vek mig inte för jag tänkte att hon kommer svettas ihjäl med dem på fötterna!

For iväg på nästa butik och köpte lite morsdagspresent och en annan sak men jag kan inte skriva det riktigt nu då vi inte har kunnat gett dem presenterna.

Köpte även myggnät och lite lister så Fredrik var handyman när vi kom hem så han byggde ihop en dörr till balkongen. Dock så glömdes det att köpa gångjärn så det måste vi göra nu snart så jag kan sätta upp dörren där!

På kvällskvisten så fick barnen cykla upp till Maria och Johan för vi fikade lite där. Blev firandes för morsdag och att Johan fyllde år.

Jack, Eva, Anna och hennes kille var också där. Trevligt med surr och fika! Linus var inte så blyg heller för han satt brevid Jack och "fikade". Drack lite mjölk och åt någon skorpa eller så för han vägrade äta glassen eller dajmtårtan. :P

Agnes däremot mumsade glatt i sig 2 portioner glass och en rätt stor bit dajmtårta. :D


Själv vaknade jag hes igår och det är sjukt jobbigt. Idag har jag ingen röst alls!! Får skrika för att det ens ska komma ut lite ljud och det känns på någotvis lättare att viska fast det ska jag absolut inte göra!

Jag hoppas att rösten återgår till det normala snart för det här är så jobbigt. Fällde en tår förut då Fredrik inte hörde alls vad jag sa i telefonen heller.

Dags att underhålla små knoddisarna här hemma!! 

Det är rätt molning idag och det är jag glad över då jag är lite lätt bränd i ansiktet. (;

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards