Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 4 maj 2012

Av Jessica - 4 maj 2012 13:13

Idag är det fredag och regnet öser ner! Det är ju inte snö så man ska väl vara glad?

Det var en liten halv spännande natt jag hade här hemma med barnen, det var egentligen mest med Agnes som det var lite bök med. Tror hon drömde något för hon skrek helt hysteriskt och kom springade från rummet in till mig. Hon var så hysteriskt ledsen så det tog över 40 minuter att lugna ner henne. Gjorde allt men ingenting dög så jag slog på tvn och efter ett tag glömde hon nog bort varför hon var ledsen. Hon kröp ner i täcket med mig och låg där och snyftade ett tag men det gick över relativt fort. 

Hon lyckades somna en sväng för att sedan vakna runt halv 6 och ville ha lite välling, det fick hon då hon verkligen behövde få lite i magen så hon kunde sova ett par timmar till eftersom hon var vaken så länge.

Linus klev upp halv sju och han var så orolig över Agnes, sa att hon låg hos mig för hon var sjuk och att det var nästan natten. Då smög han tillbaka till sin säng och la sig för att sova flera timmar till, jag väckte honom 10:10 för jag anser att han inte får sova hur mycket som helst.


Hade en tanke att vi skulle ha åkt till mormor idag men jag skjuter upp det till helgen eller i veckan då Agnes är så snorig och hänig idag igen.

Hon tog och blodade lite näsblod innan lunch också. Men hon var så duktig så hon snöt ut en massa och sedan halv låg vi alla en stund och tittade på  barnkanalen och det slutade rätt snabbt så det var skönt. Och Agnes brydde sig inte ett dugg heller utan det var först hon sa att det var snor och sedan sa jag att det var näsblod då var det inget mer med det. Hon var lite irriterad att jag höll papper vid hennes näsa en stund men det var ingen gråt eller gnäll med. (;


Vi tar en riktig slappar dag idag fram tills det att Fredrik kommer hem, när han nu dyker upp här hemma. Måste ta och kolla vad vi ska äta till middag också så jag vet om vi ska ta och handla eller om vi kan plocka ihop något här hemma.

Får se när Fredrik kommer hem också om han har något förslag eller om det är så att vi redan har ätit innan. Det återstår att se helt enkelt.

Det bästa vore om han kunde svara på ett sms så man vet! :P

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards