Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Jessica - 7 maj 2012 09:20

Jag är så irriterad idag, vaknade av grannarna höll på att stampa omkring, riva ner något och sedan ett jävla liv i trapphuset. Det är så frustrerande att det är 2 äldre barn som lever om så här, en av dem går typ andra eller sista året i gymnasiet så jag vet seriöst inte vad de håller på med. 

Det är barnen eftersom det är bara varannan vecka som det är så här och det är när de är hos deras mamma.

Annars hör man aldrig dem, men det är på morgonen som det är livat värre där. På eftermiddagen och kvällen märker man knappt av dem, endast när sonen går någonstans för han går med hälarna först men det är väl inte direkt något som störs av.

Men det är så jobbigt på morgonen för våra barn vaknar tidigare och de blir på så dåligt humör hela dagen när det är så här.


Annars då?

Den där hemska vågen visade på ett + tecken idag när jag vägde mig, det är andra gången sedan ny år som den har gjort det. Den första gången var det en planerad helg och det var när jag fyllde år, då var det en svullar dag.

Men jag förstår inte alls varför det har gått plus den här helgen! Är så ledsen och nerstämd för det här och det känns fruktansvärt tungt. Eftersom jag har stått stilla så pass länge nu och bara det har varit jobbigt eftersom jag verkligen kämpar och kämpar och sedan kom det här!

Tror inte att det är vågen heller som är felande eftersom den är ny och jag känner mig svullen och uppsväld.

Får knappt på mig förlovningsringen igen så jag fattar inte varför.

Vet inte om jag har lyckats lagt på mig någon vätska eller vad det är. Jag får kämpa vidare och förhoppningsvis vänder det igen snart.

Det återstår att se.

Vill bara stänga dörren, lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet ett par dagar. Så har jag känt nu ett par dagar och det verkar inte heller bli bättre!

Är så ledsen och nere nu över allting.


Enda positiva den här helgen är att vi lämnade igen garderoben vi köpte på jysk för en vecka sedan. Men nu är vi utan och måste iväg och köpa en ny. Vet inte riktigt vilken vi vill ha till barnens rum heller.

Måste hitta någon nu snart så vi får plats med kläderna åt dem.


Nu längtar vi till sommaren, semester och att få spendera tid tillsammans. Att bara njuta och få vara tillsammans utan alla krav som vi annars har då vi är lediga tillsammans.



En riktig dålig dag verkar det här bli, har lite svårt att hitta någon som vänder på det hela också.

Usch, men man får ha en dålig dag ibland!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards