Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 3 maj 2012

Av Jessica - 3 maj 2012 17:48

Siffrorna på vågen står stilla och de har gjort det ett tag nu, det får inte bara hända!

Hade verkligen hoppats att ta de där sista kilorna nu som jag hade satt som ett delmål  nu innan sista maj men det ser väldigt tungt ut just nu. Det borde gå men det är inte helt säkert.

Vart så besviken då jag inte alls hade räknat med att stå stilla så pass länge nu, fällde en tår eller två när jag stod inne i badrummet efter jag hade ställt undan vågen.

Känner mig som en badboll, kände mig mera som ett bowlingklot förut och det är så tungt när det blev så här. Besvikelsen över att jag har kämpat, stått emot detta hemska chokladsug. Att ha gråtit någon gång och känt att det inte är värt att drömma om olika goda maträtter, efterrätter, kakor, godis, chips, det har varit hemskt men på någotvis har det känts helt okej ändå då när jag har sett att det har gett resultat. Men nu när det inte händer något så har det bara känts så dumt. Har räknat och funderat om jag har kommit i det här stadiet att jag får i mig för lite kalorier numera, att det är därför det inte händer något. Man går ju inte ner om man inte äter tillräcklig och man går inte ner om man äter för mycket heller. Men jag får vänta och se om det är något nu bara som gör att det inte rör på sig åt något håll. Tanken är ju ändå att jag ska ta de där sista fram tills nyår men på någotvis känner jag att det är lika bra att få bort dem och sedan bara se till att hålla dem istället. För bara det kan vara rätt kämpigt det med!!


Introducerade hemma gjord pizza åt mina barn idag då Fredrik är i Stockholm och jobbar. Så normala barn som man har så smakar de 2 tuggor var för att sedan rata det totalt och be om makaroner och korv i stället. Fast jag ska väl vara glad att de hellre äter "vanlig" mat än snabb mat. För när vi äter hamburgare så äts det bara brödet också. De vill helst inte alls ha sådan mat och jag uppskattar det ändå för det är väl bra. Det kommer den tid då de säkert bara kommer tjata om sån mat också! (;


Dags att hoppa in i duschen nu medans jag har chansen att stå där själv. Ikväll tror jag att jag kommer ha besök i sängen, så mysigt att få sova med mina små hjärtan! Det återstår väl och se om de är lika sugen på det som jag är. Brukar inte alltid vara så tyvärr. :P


Pst, tror att förlovningsringer kommer garanterat kunna komma på fingret innan sista maj iaf!. (plus i kanten!)

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards