Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 4 augusti 2007

Av Jessica - 4 augusti 2007 20:54

alltså idag, idag har vi städat som fan. allt är typ klart förutom i badrummet. men de tänker jag då inte ta tag i med nu. eller ja, kanske lite senare när fredrik har gått ner till emil för att öla lite.


imorgon ska jag försöka umgås med sara!!! var så längesen vi hittade på nåt så nu är de faen på tiden att vi gör det! och speciellt eftersom att hon börjar jobba på måndag så då kommer de kanske inte finnas så mycket tid över att umgås hur som helst och när som helst.


satt och klurade på att tiden har gått förbannat fort. hela sommaren har rullat förbi utan att man märkt de. och man har faktiskt inte gjort så mycket alls heller. de enda man har gjort den här sommaren är att ha varit till mormor en vecka själv, sen varit där några dagar hit och dit. och så firat lite födelsedagar och så. men mer är de inte, och de är faktiskt riktigt tråkigt tycker jag. men ibland kan man inte göra så mycket mer heller eftersom att vi bara har haft fredriks ekonomi att leva på, de är lite drygt att vara student. jävla skit, man sitter och betalar en massa avgifter till facket och sedan får man ändå inte stämpla eftersom att man ska fortsätta plugga till hösten. men jag törs inte ens gå ur facket heller för då kanske jag inte får gå med sedan heller. får se om man lyckas ut och resa eller nåt till höster/vintern eller om man får spara allt till nästa år.


nu ska fredrik duscha och dra ner till emil sedan. själv får man sitta hemma och tråka. visserligen skulle jag kunna följa med ner till emil också men de känns verkligen verkligen verkligen inte lockande. visst är de skoj där emellanåt men ibland kan de bli riktigt drygt tråkigt också bara för att de finns vissa människor som dyker upp där emellanåt som man verkligen inte orkar med. och eftersom att jag håller på att bli förkyld också så orkar jag inte med massa jobbiga och fulla människor. vet inte riktigt nu om fredrik ska gå ut också eller om han kommer hem när de andra drar ut på krogen. men de lär visa sig.


bah, va mycket drabbel och yrande de blev nu. skriver väl mera sedan när man är ensammen och kanske har lite mera lust att skriva

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards